Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Какво представлява Digital PR


Нека започнем с една успешна формула, а именно:

SEO+SMO+dPR+IM+BA=ORM


Какво е ORM ?Online Reputation Mangement - Управление на онлайн репутацията в интернет е практика за мониторинг и оптимизация на текстове и мнения в интернет търсачки и социални мрежи, свързани с фирма, марка/бранд, лице или бизнес. Основна цел на ORM  е създаването и оптимизирането на положителна информация и потискане на отрицателната информация.


Не е ли също толкова важна и целта на PR - какъвто го познавате, традиционно, както и дигиталния ПР.

Дигиталният ПР има няколко основни аспекта,
Мониторинг на онлайн репутацията - Анализ на бранда онлайн
Елиминиране на негативната информация - в случай на налична 
такава

Проактивно разпространение на положителна информация

Повече за Digital PR вижте от W-SEO.com - една от новите статии.
Източник: W-SEO.com

Няма коментари: