Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

ᑕ❶ᑐ На първо място в Google с услугите на W-SEO.com

ᑕ❶ᑐ На първо място в Google с услугите на W-SEO.com Каква е причината всеки SEO експерт да иска сайтовете на клиентите му да са на първо място? Какво би се променило, ако сме на първи позиции? На тези, както и много други сходни въпроси ще дадем отговори в настоящата публикация. Истината, уважаеми читатели е, че често пишем за това как да покорите първите позиции, но забравяме да упоменем защо е толкова важно да сте първи, пред конкуренцията. Е, дойде време и за това разяснение. Разбира се, повечето от Вас знаят, че създаването на сайт е една малка част от функционалността и ефективността на уеб проект, тъй като успехът зависи от популяризирането на сайта в Интернет. Какво предизвика толкова голяма конкуренция за първите 10 позиции в уеб страницата? Факт е, че първата страница с представените резултати се гледа от над 90% от потребителите, въвеждащи конкретна заявка. И само 10% отиват на втората страница, т.е. почти всички взимат решение кой сайт да посетят още от началната страница, която е извела резултатите по конкретната заявка. Останалите 10% от потребителите гледат предимно само на 1-3 топ позиции. По този начин, оставането на 2-ра страница с резултати от търсенето не е ефективно за собствениците на сайтове, тъй като почти не носи посетители. Но можете да заемете тези позиции, по определен начин, трябва да оптимизирате сайта и да увеличите неговата достоверност. Популяризирането на уеб сайтове е постоянното поддържане на привлекателността на сайта за потребителите на сайта, т.е. трябва постоянно да се предоставя ценна информация, поднесена в разбираем за читателите вид – в това число, съдържание, графики, видео, етикети и други. Какво имаме предвид под постоянство? Постоянна, ежедневна работа, в това число набавяне на вътрешно съдържание, споделяне в социални канали, цитиране и публикуване на качествено съдържание в тематични сайтове и т.н. Популяризирането на уеб сайтове в Интернет е цялостна работа за подобряване на позициите на даден сайт в резултатите от търсенето. Целта на SEO оптимизирането е клиентският, или пък Ваш сайт да бъде на по-предни позиции по заявки, които предварително са определени и е преценено, че биха допринесли с дивиденти. Цялата статия можете да прочетете от тук!

Няма коментари: