SEO оптимизация

[seo][bleft]

Аромати, които повишават настроението и засилват способностите


Настоящата статия е разделена на две части, като в първата част  са представени  прости инструкции за приготвяне на парфюми за ароматерапия, а във втората са дадени няколко ценни съвета за избор на парфюм.
Ето ги и инструкциите за приготвяне на ароматите:

Увеличаване на способностите
2 капки семена от кер
2 капки кардамон
2 капки тамян
3 капки палисандър

За вдъхновение
1 капка тамян
4 капки грейпфрут
3 капки розмарин
2 капки мента

За възхвала
3 капки бергамот
1 капка жасмин
4 капки лимонгас
1 капка нероли

Има ли някой от Вас, читателите на PRpuzel.com, който да не вярва, че даден аромат може да подобри моментното ни състояние?
Изборът на аромат, който напълно ще отразява характера на неговия собственик, е много старателна задача. Уви, преди да намерите вашите точни аромати, тези, които да Ви правят щастливи, ще трпябва да опитате десетки парфюми. Но някои съвети ще ви помогнат да намалите търсенето до минимум.
Ето и ценен съвет:
Ако искате да опитате непознат аромат - първо го поставете върху хартия. Вдишването на парфюм от капачка или пръскането му във въздуха и потапянето в ароматен облак е безсмислено.
Парфюм по ваш вкус? Добре, сега го сложете на китката си и изчакайте малко. След което разтъркайте между двете китки и помиришете.
Защо китката? Пулсът бие там, което означава, че ароматът ще се отвори по-добре, а освен това, достатъчно далеч от носа, няма да имате време да се адаптирате към състава и ще можете по-добре да го усетите.
Не на последно място, постоянството на парфюмите се влияе от концентрацията на ароматните съединения. Колкото по-висок е този процент, толкова по-богат е парфюмът и толкова по-дълго ще се усеща върху кожата.
Eau fraîche: концентрация - 1-3%, устойчивост - по-малко от 2 часа;
Eau de Cologne: концентрация - 2-4%, устойчивост - до 2 часа;
Eau de Toilette: концентрация - 5-15%, устойчивост - до 4 часа;
Eau de Parfum: концентрация - 15–20%, устойчивост - до 5–6 часа;
Парфюм: концентрация - 20-30%, устойчивост - до 10 часа.


В настоящата статия Ви представихме няколко хитринки за ароматерапия, както и съвети за избор на парфюм. От Вас зависи, дали ще вземете предвид предложенията, или ще потърсите индивидуални решения.
Изборът на парфюм можете да направите от сайта Parfium.bg. Посещавайки го Ви очакват едни от най-популярните парфюми в България, на известни марки.

Няма коментари: