Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

6 Съвета за спокойно летене със самолет


За да се превърне полетът в кошмар не е необходимо да изпадаме в паника. Често няколко недоразумения или обстоятелства различни от това, което сме очаквали, са напълно достатъчни да превърнат пътуването в ад. За да предотвратите това, сме ви подготвили няколко съвета за безпроблемно пътуване със самолет. Ето кои са те:

1. Тръгнете по-рано към летището

За да избегнете неочаквани ситуации като задръствания и ремонти по улиците, добре е да тръгнете една идея по-рано към летището. Час - час и половина преди времето за чекиране, трябва да са ви напълно достатъчни, за да пристигнете на летището необезпокоявани. Дори и да подраните доста, ще имате свободното време за себе си, за да почетете книга или просто да си отдъхнете. По-добре е да подраните, отколкото да закъснеете.

2. Пригответе си всички документи и се чекирайте предварително

Принтирайте си билетите предварително и се чекирайте онлайн. Така ще избегнете неудобството да го правите на място, а и ще си спестите непредвидени такси за чекиране. Нека всички необходими документи да са на една ръка разстояние в ръчната ви чанта или раница, за да се случват нещата възможно най-бързо и удобно за вас.

3. Запознайте се с правата си при проблемни полети

За да избегнете паническите моменти, в които полетът ви е закъснял или е бил отменен, а вие не знаете какво да правите, проучете този тип ситуации преди те да ви се случат. Трябва да сте наясно как да изискате обезщетение за закъснял полет и какво да предприемете, ако нещо непредвидено се случи, за да не се въртите като муха без глава на летището.

4. Спазвайте правилата относно багажа

Това включва както изискванията за размер и тегло на багажа, така и принадлежностите, които имате или нямате право да пренасяте в самолет. Течностите например не трябва да надвишават 100мл. за опаковка, затова се запознайте с правилата и ги следвайте, за да не се наложи да изхвърляте неща от багажа си в последния момент.

5. Направете пътуването приятно

Помислете за самото пътуване и как да го направите по-приятно и удобно. Облечете удобни дрехи и си вземете възглавничка за път, нещо за четене или слушане на музика. За да намалите дискомфорта в ушите, дъвчете дъвка или смучете бонбон. Ако имате проблеми с гаденето, консултирайте се с лекар относно лекарствата, които биха намалили симптомите. И изобщо, помислете какви неща бихте искали да правите или да избегнете, и действайте в тази насока.

6. Подгответе си тапи за уши

Те могат да ви свършат отлична работа както при дълги, така и при по-кратки полети. Ако на борда на самолета има бебета или дори по-шумни пътници, тапите за уши са задължителен реквизит, който трябва да вземете в ръчния си багаж.

Няма коментари: