Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

5 важни ползи от профилактиката на климатика


С наближаването на топлите месеци се очаква по-силен интерес към профилактиката на климатиците. Тя може да бъде както обикновено почистване, така и ремонт. За жалост, повечето хора се сещат за недобре работещите си климатици чак когато те вече се нуждаят от по-сериозен сервиз. Често той би могъл да бъде избегнат или поне отложен във времето, ако климатикът е бил поддържан регулярно от собственика. Ето няколко важни ползи, които ще ви убедят да зачестите профилактиките на климатика:

1. Поддържане на оптимални нива на охлаждане в помещението

Горещите месеци изискват климатикът ви да работи по-често и по-дълго. Ако той не работи оптимално, температурата в помещението ще е такава, че няма да се чувствате комфортно. Дори и климатикът ви все още да работи, ако не е минавал профилактика, той най-вероятно работи неефективно. Как да разберете дали това е така? Ако му отнема повече време от обичайното, за да достигне желаната от вас температура, значи има нужда от профилактика. 

2. Ефективност на работата

Ако не почиствате климатика редовно, той ще губи по около 5% от общата си ефективност на година. За повечето хора поддръжката е допълнителен разход, който те се стараят да избегнат. Дългосрочно обаче тя е една от необходимите стъпки в грижата ви за климатика, защото го поддържа в добро състояние. Регулярният сервиз и почистване ще осигурят ефективната работа на техниката за години напред. Когато климатикът работи на пълен капацитет, помещенията се затоплят и охлаждат по-бързо, а сметките за ток са по-ниски. 

3. Удължаване живота на климатичната инсталация

Повечето климатици могат да работят десетилетия. Но с постоянното ползване и липсата на поддръжка, животът на вашата инсталация може да се съкрати значително. Климатикът не е по-различен от автомобила в това отношение - нуждае се от регулярен оглед и сервиз. И това важи дори и за най-скъпите и усъвършенствани модели климатици. Често се налага да се сменят захабени части, което може да се установи само когато се обадите на техник да огледа климатика. 

4. Подобрено качество на въздуха в помещението

Климатикът може да контролира нивата на влажност, за да продължавате да дишате добър въздух. Ако климатикът ви не е бил почистван периодично, а захабените части не са били сменяни, то вие рискувате да застрашите здравето на обитаващите помещението. Има много здравословни проблеми свързани с качеството на въздуха, който дишаме и те могат да бъдат избегнати с редовна профилактика на климатиците. 

5. Възползвайте се от гаранцията

Знаете ли че някои компании удължават гаранцията на климатиците, ако те биват регулярно поддържани? Други фирми пък предлагат сервиз и профилактика като част от гаранцията на продукта. Можете много лесно да се възползвате от тези обстоятелства, за да поддържате състоянието на климатика си в топ форма, като по този начин ще си осигурите дълголетна и безпроблемна работа на вашия климатик.

Няма коментари: