Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Менталната аритметика помага за цялото развитие на детето

Колкото по-рано насочите детето, децата си към менталната аритметика, толкова по-добре.

 В реалния живот менталната аритметика помага за:
-          Концентрацията – подобрява значително концентрацията
-          По-добро внимание към дадена задача и лесното й решаване
-          Самочувствието на детето
-          Дава възможност за по-лесно намиране на решения в напрегнати ситуации
-          Подобрява цялостната мозъчна дейност
-          Много други

Благодарение на това, че менталната аритметика се развива и в двете полукръгли мускули, центровете, които са отговорни за поведението и емоциите, могат да се активират. Те имат способността да се справят с напускането на нощни канали, мозъчната атака и споделянето.

Благодарение на менталната аритметика, детето Ви може да:

1.       Овладеете бързо решение на математическите задачи, без да използвае калкулатор;
2.       Да развие въображението си и да подобри творческите си умения.
3.       Да подобри наблюдателността си.
4.       Както по-горе стана въпрос, да подобри концентрацията си.
5.       Чрез ментална аритметика детето може да концентрира вниманието си върху дадена задача, докато не я реши до самия край, което е нещо много важно, особено във времената, в които има наличие на разконцентриране, било то от технологични джаджи, било то от телевизия и други.
6.       Чрез ментална аритметика детето Ви може да учи по-лесно нови езици.
Общо взето, предимствата на менталната аритметика са изключително много, и за това можете сами да се уверите, прочитайки текста по-горе.
Менталната аритметика развива един от най-важните и мощни човешки органи, човешкият мозък. А когато човешкият мозък е добре трениран, човек започва да се справя по-добре и по -успешно във всяка сфера от своя живот.
В България все по-често започва да се практикува ментална аритметика. Без значение в кой град се намирате, дали в София, или Пловдив, Варна или друго населено място, можете да направите справка, дали се предлагат подобни курсове във Вашето населено място и да опитате. Ако детето ви прояви интерес, то продължете обучението.
Подробности можете да научите тукНяма коментари: