Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Маркетинг тенденции насочени за поколението Z


Маркетинг тенденции насочени за поколението Z - как да го предразположим и спечелим доверието

Парадоксално е, че в бъдеще тенденциите в дигиталния маркетинг ще бъдат по-хуманни и по-механични. Изглежда, че общата тенденция на дигиталния маркетинг е насочена към повече лични взаимоотношения с по-насочени ниши, но средствата за създаване на тези връзки разчитат на автоматизация и нови технологии. Същността на дигиталния маркетинг остава същата – да дава на хората това, което искат, по всяко време, и без значение от мястото. И не на последно място, маркетолозите приветстват най-новата група потребители – поколение Z. Родените в началото на 21 век вече са на 18 години и те са активни купувачи. Някои източници дори твърдят, че поколение Z ще представлява 40% от всички потребители до края 2020 г. Освен всичко друго, маркетингът за Gen Z означава рязък обрат в стилизирането на вашето съдържание. Най-младият пазар също е най-причудливият, с вкусове, които може да ви се сторят странни, ако сте свикнали да продавате Boomers или Generation X. Ако Gen Z е един от най-добрите ви пазари, ето кратък списък на техните общи ценности, които трябва да имате предвид: Автентичност – израснал в Интернет в епоха на дезинформация, Gen Z е много чувствителен към автентичността и може да се чувства фалшив на километър – избягвайте прекалено рекламните подходи и вместо това избирайте прозрачност. Поверителност – Gen Z се грижи за поверителността. Следователно уважението към личните данни ще ви донесе повече, отколкото да ги използвате срещу тях. Разнообразието е най-разнообразното поколение, което оценява това разнообразие във видеоклиповете и изображенията, които виждат в Интернет. Чувство за хумор – GenZ хуморът има своя индивидуалност и специфичност. Ако не го притежавате лично, наемете някой, който го има. Маркетолозите отбелязаха приликите между Gen Z и Millennials, но тъй като пазарът на Gen Z става все по-значителен през следващите няколко години (в много отношения), планирайте маркетинговите си стратегии, като имате предвид това.
Цялата статия прочетете тук

Няма коментари: