Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Публикуване на прес релийз в Super-PR.comМожете да участвате, споделяйки прес релийз в Super-PR.com - една от мощните платформи.
За целта трябва да подготвите материала и да ни го изпратите.

Изборът от добри директории, в които можете да публикувате статията си безплатно в България са малко.
Ние, екипът на Super-PR.com Ви даваме тази възможност.
Безплатно можете да публикувате статия, касаеща дадена марка, която Вие желаете да популяризирате.
Имате възможност да публикувате и статия с линк, но само платено.
Т.е., безплатно, като е опоменат бранда, а с линк - платено.


Добре написаната и добре написана статия ще помогне на вашия сайт да увеличи позицията си в резултатите от търсачките.

Статиите се поставят в тези директории завинаги, тоест за периода, в който тези ресурси съществуват. Но естествено, тъй като нищо не може да продължи вечно, всеки от тези директории може да престане да съществува. И за да не изчезне статията ви заедно с нея, трябва да запазите копия на вашите текстове, така че, ако е необходимо, да ги публикувате в други ресурси.

Как да напиша добра статия за каталог на статии?

1. Статията трябва да бъде уникална (повече от 80% според Advego Plagiatus). Текстът не е необходимо да се дублира няколко пъти в различни ресурси!
2. Темата трябва да се припокрива с темата на вашия сайт.
3. Текстът трябва да съдържа ключови думи, с които ще промотирате своя ресурс или страница.
4. Статията трябва да бъде четена, но не пълна - така че човекът да иска да отиде на вашия сайт, използвайки връзката, оставена в текста. Състои се от най-малко 300 знака и за предпочитане 2000 - 4000. Много кратки статии не се задържат дълго в индекса на Google.

Ако желаете да участвате, но нямате уникална статия, то можете да пишете на W-SEO.com. Техни копирайтъри, стига да са свободни, могат да Ви съдействат.

Няма коментари: