Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Примерна структура на SEO компания


Примерна структура на SEO компания, която да обслужва големи клиенти в България, а и не само.
В днешно време  изключително много компании, от всякакъв бранш, наемат екипи в обособен отдел „Дигитален маркетинг“.
В тези екипи най-често работят следните специалисти: SEO мениджър – лице, оторизирано от управителя на компанията, което да се грижи за сектор Дигитален маркетинг Технически SEO експерт – лице, което да поддържа и обслужва екипът от програмисти и обслужва off-page SEO на даден сайт. Контент Мениджър – лицето, отговарящо за екип от копирайтъри, доставящи съдържание, както за екипът подсигуряващ Линк билдинг, така и за хората, които поддържат сошъл медия маркетинга на компанията. Линкбилдинг Мениджър – това е мениджърът, който се грижи за екип от линк билдери, хора, които спомагат за набавянето на обратни връзки към даден сайт. Обикновено този екип от специалисти търсят партньори, електронни медии, блогове, сайтове, влогове, където да поместят линк към фирмата, естествено срещу заплащане и при спазване на строги правила. Подробности по темата можете да научите от тук !!!


Няма коментари: