Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Професионална поддръжка на сайтПрофесионална поддръжка на Joomla и Wordpress базирани сайтове, както и на онлайн магазини, ползващи платфоримте Open Cart, Wix, Burrow и много други. 

Ето какво включва услугата професионалната поддръжка на уеб сайт:


  Актуализация или въвеждане на ново съдържание, снимки и графически елементи на сайта, с нужните title, description, keywords, съобразени със SEO стандартите
Оптимизация на предоставените материали за сайта
Добавяне, редакция, копирайтинг и SEO на новини, оферти и продукти.
Статистика и анализ на посещаемостта
Популяризиране на сайта (социални мрежи и друг интернет маркетинг)
SEO оптимизация, добавяне на уникално съдържание, съпътствано с изходящи връзки, линкове.
Консултации и съвети 
Мониторинг на всички услуги, свързани с функционалността и нормалното функциониране на Вашия уеб сайтВажно е да отбележим, че чрез подобна услуга Вашият сайт винаги ще е в изряден вид, ще се следи за зловредни кодове, за бъгове, за неизправности.

Истината, уважаеми читатели на PRPuzel.com е, че когато наемете екип от специалисти, които знаят какво правят, то тогава онлайн бизнесът ВИ ще бъде сигурно място за печелене на пари. Същото важи и в обратния случай, когато никой не се грижи за Вашият сайт. Това може да доведе до изваждане на сайта по дадени ключови думи от резултатите на търсещите машини, като това най-често се случва когато даден сайт е компроментиран, или когато има вирус.
Често сайтовете падат, поради различни причини, бъгове, след погрешна актуализация на модули, на платформа и т.н.
Ние, екипът на компанията VISEO предлагаме адекватни решения, решения, които гарантират, че сайтът ВИ ще работи и ще подобрява класирането в търсачките.

Ако Ви предстои пускането на нов онлайн магазин, или пък бизнес сайт, но още не сте решили към коя компания да се насочите, то тогава спокойно можете да поверите тази задача на нашият екип.

В най-кратки срокове ще Ви бъде изготвен електронен магазин, който да привлича ежедневно нови клиенти.

Квалифицираната поддръжка на сайтове е правилното бизнес решение, тя ви позволява да извършвате работа по поддръжка, програмиране, оформление, дизайн, разработка, актуализиране и промоция с максимално удобство и минимално участие на клиентите.

Цялостната поддръжка е оптималното решение, обосновано с удобството при задаване на задачи и изчисления, както и лекотата на координация на техническите специалисти.

Техническа помощ на сайт и разрежаване на сложни задачи, в това число миграция от една CMS към друга, запазвайки позиции в търсачките, или пък възстановяване на повреден сайт, е друга важна част, услуга, която можем да предложим спрямо Вашите изисквания.  Ние предлагаме информационни услуги: подготовка на съдържание (новини, публикации, рецензии и т.н.), актуализации на снимки и други услуги за попълване на уебсайта на нашия клиент. По този начин нашата поддръжка гарантира редовно актуализиране на вашия сайт, както и запълване със свежа, уместна и интересна информация в сегмента.

Струва си да обърнете внимание на факта, че нашите специалисти имат опит в подготовката на информационно съдържание в различни области, така че можете да сте сигурни в съдържанието и уместността на целевата аудитория.

Услугите са подходящи за всякакви клиенти, имащи даден сайт.
Но един сайт, без да има някакво движение, не е сайт, поне така смятаме ние, експертите. Трябва си и трафик.

Няма коментари: