Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

WordPress – месечна поддръжка на сайт от W-SEO.com


Както повечето от Вас, читателите на ВИСЕО LTD знаят, платформите, предоставящи управление на съдържание, често крият рискове, както за сигурността, така и за работоспособността. Предимно пропуски, вратички, които хакери използват, когато решат да компроментират даден сайт. В отговор на все по-голямото търсене от анализ и управление на сайтове, ползващи платформата Уордпрес, екипът ни предлага следната услуга: „Месечна поддръжка на WordPress сайт“.
 Техническата поддръжка на уеб сайт и SEO поддръжка са взаимосвързани и допълващи се процеси, но не са напълно идентични.

Техническата поддръжка на уеб сайта е насочена към честото следене на състоянието на даден клиентски сайт,  обновяване на информацията, публикуване на нови статии, отстраняване на несъществуващи или повредени линкове, отстраняване на проблеми, защита от хакери и други сходни.

Всички тези процеси имат пряко отношение към по-добрата оптимизация на сайта.

В практиката си сме свидетели на следното. Добър сайт, и като структура, и като визия, но оставен на произвола на съдбата, т.е. без да се следи. Този сайт, в него прониква вирус, и го изважда от индекса на търсещите машини. И така сайтът губи, освен посетители, и позициите си в търсачките, нещо, което не бива да се допуска, ако той е основен елемент от Вашият бизнес.

Е, можете да разгледате пакетите за поддръжка от нашата компания, като посетите този сайт.
Можете да отправите своето запитване и на имейл адрес:

Няма коментари: