SEO оптимизация

[seo][bleft]

WordPress – месечна поддръжка на сайт от W-SEO.com


Както повечето от Вас, читателите на ВИСЕО LTD знаят, платформите, предоставящи управление на съдържание, често крият рискове, както за сигурността, така и за работоспособността. Предимно пропуски, вратички, които хакери използват, когато решат да компроментират даден сайт. В отговор на все по-голямото търсене от анализ и управление на сайтове, ползващи платформата Уордпрес, екипът ни предлага следната услуга: „Месечна поддръжка на WordPress сайт“.
 Техническата поддръжка на уеб сайт и SEO поддръжка са взаимосвързани и допълващи се процеси, но не са напълно идентични.

Техническата поддръжка на уеб сайта е насочена към честото следене на състоянието на даден клиентски сайт,  обновяване на информацията, публикуване на нови статии, отстраняване на несъществуващи или повредени линкове, отстраняване на проблеми, защита от хакери и други сходни.

Всички тези процеси имат пряко отношение към по-добрата оптимизация на сайта.

В практиката си сме свидетели на следното. Добър сайт, и като структура, и като визия, но оставен на произвола на съдбата, т.е. без да се следи. Този сайт, в него прониква вирус, и го изважда от индекса на търсещите машини. И така сайтът губи, освен посетители, и позициите си в търсачките, нещо, което не бива да се допуска, ако той е основен елемент от Вашият бизнес.

Е, можете да разгледате пакетите за поддръжка от нашата компания, като посетите този сайт.
Можете да отправите своето запитване и на имейл адрес:

Няма коментари: