Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Как нашите сайтове да са сред първите в резултатите на GoogleКак нашите сайтове да са сред първите?

Все по-често, когато говорим за сайтове споменаваме термина SEO. Но какво всъщност представлява този процес? В тази статия ще се опитаме много накратко да разясним същността на SEO оптимизацията.
Това е процес на увеличаване на трафика към един сайт и популяризирането му в Интернет, който се постига с вътрешна и външна оптимизация.
Търсачки като Google и Bing индексират сайтовете по техните ключови думи и ако те са добре оптимизирани ги извеждат на предни позиции при търсене от страна на потребителите. При положение, че е установено, че хората, които задават търсене по ключови думи за това, което ги интересува, четат само първите една – две страници с резултати, вероятно ви е ясно, че ако сайта ви е далеч зад другите, вие нямате шанс да се доберете до широката аудитория и следователно не осъществявате качествена реклама. Ето защо SEO оптимизацията е толкова важна за един сайт. Хората изписват думи, които представляват тяхното търсене и именно тези думи или фрази трябва да описват добре вашия бизнес, за да бъдете открити в морето от информация и конкурентни сайтове на подобна или същата тематика.
Споменахме две фази на оптимизацията – вътрешна и външна. Сега ще се спрем и на тях.
Вътрешната или on-page оптимизация се отнася до ключовите думи, наличието им в текстовото съдържание на сайта, в заглавието и позициите им в текстовете, преструктурирането на навигацията на сайта, наличието на линкове, водещи към главния сайт, мета тагове и URL адреси.

Външната или off-page оптимизация е свързана с техники за постигане на стабилна база от външни връзки и линкове, водещи към сайта. Това се постига чрез изграждане на сателитни сайтове с цел да се създаде стабилна мрежа от линкове. Тек се използва т. нар. „котва текст” или подбрани и добре описващи сайта думи, които се прилагат към линковете.
Конкуриращите се сайтове стават все повече и без добра вътрешна и външна оптимизация един сайт няма шанс да бъде сред първите, колкото и интригуващ да е той.
Финални думи. Ако ви трябва добра фирма за SEO оптимизация, то се свържете с представители на дигитална агенция W-SEO.com - ще се уверите в техния професионализъм!

Няма коментари: