Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Ултразвуков пилинг за лице

Ултразвуков пилинг за лице - съвременно средство за почистване на лицето


Почистването на лицето е една от най-често срещаните козметични процедури, тъй като наличието на акне и така наречените „черни точки“ е много типичен проблем за повечето хора. Сред основните методи за почистване на лицето (механичен, вакуум, химически и ултразвуков), най-лекият, безболезнен и ефективен метод на хардуерната козметология е ултразвуковото почистване на лицето или ултразвуков пилинг.

Ултразвуковото почистване на лицето е насочено към почистване на кожата от примеси, кератинизирани клетки и себум. Ултразвуковото почистване на лицето осигурява активирането на клетъчния метаболизъм под действието на ултразвука и отстраняването на мъртвите клетки, без да се нарушава горния слой на кожата. Професионалните козметолози отдавна приемат този метод поради добрата му поносимост и ефективност.

Как работи ултразвуковото почистване?
Излагането на ултразвук се извършва на три етапа: пречистване, фонофореза и лифтинг. По време на първия етап кожата се почиства от замърсяване и роговия слой, фонофорезата е комбинация от действието на ултразвук и лекарства, а повдигането осигурява насищане на кислорода на кожата и подобрява метаболитните процеси. Ултразвуковото почистване на лице включва микромасаж на клетъчно ниво, което ускорява процеса на обновяване на тъканите и освобождава кожните пори. В резултат кожата се обновява и придобива мекота и еластичност, а повърхностните бръчки се изглаждат поради микронагряване на тъканите и подобряване на храненето им. Ултразвуковото почистване позволява на козметичните продукти да проникнат дълбоко в кожата и да действат върху нея по-интензивно.

Препоръчва се да се подлагате на ултразвуков пилинг поне веднъж месечно.
Ултразвуковото почистване на лицето е нежна и безболезнена процедура и за разлика от механичния метод не оставя следи по кожата (зачервяване и подуване). Ултразвуковото почистване се извършва без първо парене на кожата, по време на процедурата кожата не се притиска и не се разтяга, освен това в този случай не е необходимо да се екструдира с пръсти, както при механично почистване, когато кожата е съществено наранена.

Ултразвуковите процедури са универсални и подходящи за почти всяка кожа. Ултразвуковото почистване е идеално за суха и смесена кожа, тъй като сухата кожа е много чувствителна към химическо или механично почистване. Ултразвуковото почистване на лицето може да се повтори 2-3 пъти с интервал между процедурите поне 3 дни, след което ще е необходима почивка от поне шест месеца.

Как да откриете козметик, който предлага подобни услуги?
Изключително лесно, ползвайки Salonite.bg - каталог с козметици в цялата страна, предлагащи разкрасителни процедури.

Няма коментари: