SEO оптимизация

[seo][bleft]

Ултразвуков пилинг за лице

Ултразвуков пилинг за лице - съвременно средство за почистване на лицето


Почистването на лицето е една от най-често срещаните козметични процедури, тъй като наличието на акне и така наречените „черни точки“ е много типичен проблем за повечето хора. Сред основните методи за почистване на лицето (механичен, вакуум, химически и ултразвуков), най-лекият, безболезнен и ефективен метод на хардуерната козметология е ултразвуковото почистване на лицето или ултразвуков пилинг.

Ултразвуковото почистване на лицето е насочено към почистване на кожата от примеси, кератинизирани клетки и себум. Ултразвуковото почистване на лицето осигурява активирането на клетъчния метаболизъм под действието на ултразвука и отстраняването на мъртвите клетки, без да се нарушава горния слой на кожата. Професионалните козметолози отдавна приемат този метод поради добрата му поносимост и ефективност.

Как работи ултразвуковото почистване?
Излагането на ултразвук се извършва на три етапа: пречистване, фонофореза и лифтинг. По време на първия етап кожата се почиства от замърсяване и роговия слой, фонофорезата е комбинация от действието на ултразвук и лекарства, а повдигането осигурява насищане на кислорода на кожата и подобрява метаболитните процеси. Ултразвуковото почистване на лице включва микромасаж на клетъчно ниво, което ускорява процеса на обновяване на тъканите и освобождава кожните пори. В резултат кожата се обновява и придобива мекота и еластичност, а повърхностните бръчки се изглаждат поради микронагряване на тъканите и подобряване на храненето им. Ултразвуковото почистване позволява на козметичните продукти да проникнат дълбоко в кожата и да действат върху нея по-интензивно.

Препоръчва се да се подлагате на ултразвуков пилинг поне веднъж месечно.
Ултразвуковото почистване на лицето е нежна и безболезнена процедура и за разлика от механичния метод не оставя следи по кожата (зачервяване и подуване). Ултразвуковото почистване се извършва без първо парене на кожата, по време на процедурата кожата не се притиска и не се разтяга, освен това в този случай не е необходимо да се екструдира с пръсти, както при механично почистване, когато кожата е съществено наранена.

Ултразвуковите процедури са универсални и подходящи за почти всяка кожа. Ултразвуковото почистване е идеално за суха и смесена кожа, тъй като сухата кожа е много чувствителна към химическо или механично почистване. Ултразвуковото почистване на лицето може да се повтори 2-3 пъти с интервал между процедурите поне 3 дни, след което ще е необходима почивка от поне шест месеца.

Как да откриете козметик, който предлага подобни услуги?
Изключително лесно, ползвайки Salonite.bg - каталог с козметици в цялата страна, предлагащи разкрасителни процедури.

Няма коментари: