Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Основни характеристики на плочките, изработени от гранитогресКогато се налага да се вземе решение каква да бъде облицовката на стени или подови настилки, основен фактор, който влияе в случая е степента на натовареност и условията за тяхното ползване. Какви са предимствата на различните материали, от които са изработени плочките за такива покрития.
Гранитогрес – Това е материал, който е създаден изкуствено, но пък притежава такива показателни и сериозни предимства, които го извеждат на предни позиции пред природните керамични продукти. Материалът гранитогрес е устойчив на износване, издържа и на лошите климатични условия, независимо дали е на студ или горещина, устойчив е на пожар, и др. Освен това притежава и други положителни характеристики като например ниска абсорбция на вода, изключително здрав е, с висока плътност и хомогенност. Ако се сравни с керамичните плочки, тези, които са произведени от гранитогрес се обработват при много по-високо налягане и при по-високи температури. Основните типове гранитогрес, които се използват са традиционен и калиброван. Целта на калибрования гранитогрес е да се постигне прецизност на линиите и ъглите, така че да може да бъде положен без фуги. Благодарение на разнообразието, което предлагат плочките от гранитогрес, както и голямата гама от цветове и размери, и видове дизайн, в последните години те се явяват предпочитан продукт, който да се използва в дома.
Най-честата дилема при поставянето на облицовки е дали те да бъдат от гранитогрес или теракот. Напоследък гранитогресът придобива сериозна популярност и дори измества до известна степен теракота, що се отнася до облицоването на мокрите помещения. Причината за предпочитанията към този вид материал е по-високите показатели, които има що се отнася до износоустойчивост, тъй като издържа на по-голяма натовареност. Теракота разбира се също има своите добри показатели в това отношение, но предпочитанията към него са за помещения, където натовареността не е толкова голяма – като например хол или кухня. Освен това в момента на пазара могат да се намерят и много висок клас теракотени плочки, които отговарят и на още по-високи изисквания за устойчивост и натовареност.

Няма коментари: