SEO оптимизация

[seo][bleft]

Откритията на местния пазар



Хората все повече откриват света около себе си чрез мобилните си телефони. Ние разчитаме на различни услуги и приложения да се ориентираме за това какво е хубаво, къде да ядем, от къде да си купим дрехи. Потребителите се потапят все повече в онлайн света и очакват той да им предостави това, което искат веднага.
Google, както и мобилните платформи, са се съсредоточили в предоставянето на богата информация на потребителите. Те използват анализи на търсенията, като се опитват да предложат сходни варианти на мястото, където се намирате.
Приложения за местни услуги
Услуги като Soch, използват персонализирани препоръки от потребители. Така те дават на клиентите си списък с интересните неща, които се случват около тях. Те подбират предложенията, според личните предпочитания на всеки потребител. Soch се определят като „личния ви иконом”. Потребителите очакват технологията да им помогне да избират и да се забавляват. Soch дават препоръки за социални събития, базирани на местоположение, демографско поведение, както и активността на вашите приятели.
Вместо да се фокусира само върху местоположението и други предварително зададени предпочитания, приложението Gravy направо ви пита в какво ви се прави. Това помага на потребителите да стеснят търсенето без да знаят какво точно търсят. Gravy e достъпно на повечето водещи пазари. Освен филтър за настроението ви, приложението ви позволява да виждате събитията около вас и да ги филтрирате по вид. Един от тези филтри е „Безплатни и с отстъпка”, което е чудесно за студенти и хора с ограничен бюджет. Пазарът на местни открития е най-бързо развиващият се в момента при хората на възраст от 18 до 40 години.
Какво означава това за пазара?
Вие трябва да се уверите, че присъствате на пазара на местни открития. Двете приложения позволяват на всеки да създава събития, които да се включват в обявите. Има и много други приложения, които използват смес от онлайн календари, новинарски емисии, RSS обновления и други сайтове за събития. Много често разработчиците на приложения от този тип назначават по един човек, който да следи за интересните събития от града. Те решават за това кои събития са приоритетни и по-посещаеми.
Важно е за представителите на местния бизнес да изградят добри взаимоотношения с хората, които подбират събитията. Причината за това е, че все повече хора разчитат на подобни приложения, за да се забавляват и да намерят интересни неща за вършене. Освен това, това ще издигне класирането ви в търсачките. Понякога тези приложения предлагат и възможност за реклама, което е възможност, която си струва да обмислите.
След всичко казано до тук естествено се налага идеята, че трябва да имате добра мобилна версия на сайта си. Можете да си направите и лесен за използване календар със събития, така ще сте важна част от социалния живот във вашето населено място. Проучвания на пазара показват, че липсата на локално представяне на бизнеса коства около 10 млрд. долара загуби на годишна база. Това ще става все по-важна част от бизнеса, така че започнете на време.

Няма коментари: