SEO оптимизация

[seo][bleft]

Реклама в Facebook


Рекламата във facebook става все по-реален начин за набирането на нови клиенти, утвърждаване на продукти и услуги на пазара. Ако развивате нов бизнес или търсите нови пазари на вече утвърдена марка може да използвате силните страни на социалната мрежа facebook. В световен мащаб това е общност от над двеста милиона души, а процентът на хората в трудоспособна възраст в България също е значителен. Като това са хора съставляващи най-активната част от населението тоест потребители в пълния смисъл на думата.
Това дава големи переспективи пред производители, търговци, туроператори и пред други бизнес специалисти. Освен големият брой потребители, до които вие може да достигнете facebook предлага и много други интересни възможности, които не са за изпускане.
Може да разграничите потребителите по всевъзможни признаци и така да си определите целева група. Това прави достигането до евентуални клиенти много по сигурно и ефективно.
Във facebook всеки потребител, който кликне върху „харесва ми“ за ваша страница или публикация става ваш рекламен агент пред своите приятели. По този начин вие индиректно ще достигнете до много хора и вашата страница ще добие популярност.
Разбира се, за целта трябва да си направите фирмена страница във facebook, което става много бързо и лесно. Първоначално трябва да развиете тази страница, да правите дискусии, да я предлагате на приятели за да може тя да стане посещаема и да добие популярност. Чрез тази страница във facebook може да анонсирате бъдещи събития, излизането на пазара на нови продукти, както и други събития около вашият бизнес.
При откриването на ресторант например може да се подберат потребители, които живеят във всички близки квартали и да се поканят на тържествено откриване. В последствие на страницата на ресторанта могат да се поместват снимки с обстановката, менюта и т.н.
Facebook наистина ви дава многообразие от възможности за реклама, като всичко относно дизайна, цената и начинът, по който ще рекламирате зависят от вас самите.   Дали ще плащате за клик или за импресии, и колко точно също зависи само от бюджета, който сте си определили предварително.
Ясно е, че да рекламирате във facebook е много добър начин да развиете своя бизнес, като по всичко личи, че условията за това ще стават все по-добри.


Дигитална агенция VISEO може да Ви помогне да направите успешна Фейсбук кампания!

Няма коментари: