Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Помните ли Google Page Rank?


Помните ли Google Page Rank? Мислите ли, че още си го има, но е скрит?
Терминът PR е една от най-спряганите думи, когато се заговори за SEO оптимизация и класиране на сайтове. Това е наименование, което е запазена марка за търсачката Google, като стойността му се измерва от 0 до 10 и е ориентир доколко един сайт е авторитетен и популярен. Но е спорно до каква степен PageRank оказва влияние върху класирането в SERP и дали изобщо помага в това отношение.
 Важно е да уточним, че Google спряха алгоритъмът Page Rank официално преди няколко години, но според нас, екипът от SEO експерти на W-SEO.com, алгоритъмът още си го им, но е скрит, т.е. няма приложение, от което да се тества даден сайт, но Гугъл оценяват всеки уеб порект от 1 до 10.

Интересна статия на тази тема можете да прочетете от тук

Няма коментари: