Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Зелени летища

Снимка: BNA.bh


Зелени летища


Дзен градина, голф игрище и джунгла? Представете си дестинацията на вашите самолетни билети да предполага спиране на летище, които съдържат изброените атракции. Ако си мислите, че това е невъзможно, значи трябва да се поразходите или по-скоро да полетите до Дубай, Хонг Конг и Малайзия.

Международните летища на тези дестинации предлагат, не наведнъж разбира се, изброените интересни преживявания и наистина правят престоя на пасажерите, които минават през територията им, отпускащ и приятен.

Дзен градини на Международното летище в Дубай

Международното летище в Дубай и по-специално Терминал 3 на неговата територия е доказателство, че по време на пътуване можете да си почнете в спокойна обстановка и да се върнете към себе си, дори и едно толкова натоварено място, каквото е летището.

Освен внушителното разнообразие от места за пазаруване, международни ресторанти, кафенета, дори спа центрове, Терминал 3 на летището в Дубай разполага и с две Дзен градини. Пространствата са част от уникалния дизайн на това място и го превръщат в истински оазис, отделен от забързания ритъм на това толкова натоварено летище.

В тези Дзен градини, не особено големи по територия, но създаващи усещане за спокойствие и релакс, всеки от пасажерите може да се разположи удобно и да остане за известно време насаме със себе си и мислите си.

Голф игрище на Международно летище в Хонг Конг

Тревата определено е по-зелена на летището в Хонг Конг, където ви очаква прекрасно голф игрище с девет дупки. Тук всеки от пасажерите може да тренира удара си и да убие малко време в една приятна голф игра. Не се притеснявайте, ако не си носите стиковете, на територията на голф игрището са се погрижили за всички и можете да си наемете такива на място.

Голф игрището на Международно летище в Хонг Конг е разположено непосредствени преди Терминал 2.

Джунгла на Международното летище Куала Лумпур, Малайзия

И накрая, завършваме с нещо екзотично. Тук летищната джунгла не е от познатите ви - хиляди хора, блъскащи се куфари на колелца и отчаяни физиономии, чакащи полетите си. На Международното летище в Куала Лумпур джунглата е истинска - тя се намира в сграда съвсем близо до летището и представлява нещо като горски резерват. Разработена е в сътрудничество с Изследователския институт по горите на Малайзия и наистина си заслужава да се види.

Няма коментари: