Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Камък и чакъл разкрасяват градината

 Камъкът е сред най-красивите и луксозни тротоарни и алейни материали. Камъкът е траен и производителите на павиращи материали предлагат огромна гама от цветове, форми и размери. От неправилна форма на градински плочки за алеи до прецизно изрязани геометрични тротоарни плочи и павета подходящи за алеи и дворове.

 

Красотата, която може да бъде постигната, чрез използване на павиращи материали от камък, обаче си има цена. Камъкът най-често е скъп за закупуване и поставяне. Цените варират в зависимост от производителя, наличността, региона и желаното количество.

 

Има няколко важни аспекта, които трябва да имате предвид при закупуване на камък за настилка. Дебелина най-малко от 2 инча е най-добре за алейна настилка предназначена предимно за пешеходен трафик и устоява на капризите на времето. Избягвайте заоблен калдъръм и градински плочи с полирано покритие, което се разрушава по-лесно с времето и може да бъде хлъзгаво когато е мокро. Вместо това, изберете камъни, които са плоски и имат естествена повърхност без значение от текстурата.

 

Преди да направите поръчка за какъвто и да е материал, проверете цвета на павиращия материал, когато е намокрен, защото например този медено-гранитен цвят който ви е харесал толкова много, може да се превърне в ярко златисто-портокалово в дъжда.

 

Чакълът е лесен за поставяне и предоставя атрактивна идеалната консистенция за неформални пейзажи, краткосрочни решения вместо павета, и градини, създадени на основата на ограничени бюджети.

 

Ако в момента не искате да правите инвестиция в градинска настилка от камък, можете да ползвате чакъл.

 

Чакъл се продава на достъпна цена на десетки места в страната. Пренася се по лесно от камъка, поставя се по-лесно и разбира се, направата на алеи от чакъл ще струва много по-малко от направа на алеи от павета, например.

 

Лошото е, че с времето чакълът може да буреняса, а и същевременно не толкова удобен за разходка пеша или спринт, както настилката от камък. Плевелите могат да се превърнат в сериозен проблем, ако чакълът се остави занемарен.

 

Можете да изградите и прекрасни алеи използвайки павета и бордюри…

Ако имате нужда от мебели за градината, то разгледайте предложенията на Mebelino.bg

Няма коментари: