Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Медикаменти за лечение при настинка и грип

 Ако търсите облекчение от симптомите на настинка, треска или грип, в местната аптека ще намерите много опции без рецепта. За да сте подготвени, прочетете този пост за лечение на настинка и грип: сваляне на температурата и облекчаване на болката.

Съставките, които се намират в лекарствата, са парацетамол, метамизол, ацетизал и ибупрофен. Специално ацетизалът работи върху частите на мозъка, които възприемат болката и контролират телесната температура. Те са безопасни за повечето възрастни, ако се приемат правилно.

Най-често използваните групи болкоуспокояващи са нестероидните противовъзпалителни лекарства. Повечето лекарства за облекчаване на болката и лекарства при температура без рецепта съдържат именно такива вещества.

Тези лекарства не карат болестите да отшумяват, но могат да облекчат някои симптоми, така че да страдате по-малко, докато имунната система се бори с настинката, грипът или треската.

Тази група лекарства облекчава болката и температурата, като проправя път на веществата в тялото ви. Така те помагат за контрола на телесната температура и облекчаването на болката.

Добре е да се знае, че съществуват и рискове от приемането на лекарства при висока температура и облекчаване на болката, макар че те са безопасни за повечето хора, когато се приемат в правилната доза за кратък период от време. Тези лекарства обаче могат да увеличат риска от сериозно стомашно кървене. Също така, могат да увеличат риска от инфаркт и инсулт.

Посъветвайте се с лекар, преди да използвате такива лекарства, ако:

·       -   имате анамнеза за стомашни проблеми като киселини;

·      -    имате високо кръвно налягане, сърдечно, чернодробно или бъбречно заболяване;

·        -  имате астма.

Комбинираният прием на такива лекарства с повече от две до три алкохолни напитки на ден за жени или три до четири за мъже увеличава риска от стомашно кървене. Приемът им заедно с лекарства за разреждане на кръвта също може да увеличи риска от сериозно стомашно кървене. Говорете с Вашия лекар, ако пиете алкохол или приемате лекарства за разреждане на кръвта, преди да използвате лекарства за облекчаване на болка и намаляване на температурата. Други фактори, които повишават риска от стомашно кървене, включват:

·       -   ако имате анамнеза за стомашно кървене;

·        -  ако сте на възраст над 60 години;

·         - 
ако приемате стероидни лекарства.

Няма коментари: