Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Любими приложения на приборите за хранене извън стандартното 

Рециклирането най-често се асоциира с разделното хвърляне на боклук и големите цветни контейнери. Въпреки това, рециклирането е много повече. Това само по себе си е промяната на употребата на една вещ, която вече не може да изпълнява по една или друга причина основната си функция. Ако получите подарък чисто нов красив комплект прибори за хранене, то със сигурност ще се запитате какво да правите със старите си прибори. Ето няколко страхотни идеи:

Черпак свещник

Тази идея създава много уют и настроение. Всичко, което трябва да направите, е да пробиете дупчица в края на дръжката на черпака, ако той няма и да поставите чаена свещ по избор в долната извита част. Закачете на любимо място, запалете свещта и се насладете на огъня и приятната топла атмосфера.

Вилици закачалка

Извийте дръжката и зъбците на всяка вилица с помощта на клещи. Пробийте в средата и внимателно захванете всяка вилица на дълга хоризонтална дъска или плоскост. Получава се ефектна закачалка за дрехи, както и интересна закачалка за хавлии и други кухненски принадлежности. Внесете творчество и разнообразие в дома. 

Часовник за кухнята

С напредването на технологиите, часовникът вече е по-скоро аксесоар в дома отколкото необходимост. Въпреки това, той може да бъде забележителен и вечатляващ. Прекрасно предложение е в дневната или кухнята да поставите часовник, който сами сте направили. Откачете часовниковия механизъм от стар часовник и го поставете на плоскост, върху която грижливо сте разделили часовете със старите си приброри за хранене. За повече ефект може да боядисате самите прибори в различни цветове.   

Дръжки от лъжици

Ако се повреди, счупи или откачи дръжката на някое от кухненските шкафчета, лесно може да поправите това. Извийте стара лъжица и я закрепете на мястото на дръжката. Ще получите нестандартно артистично и евтино решение. 

Декорция за дома

Тук е достатъчно да вземете рамка за снимки по избор или подходящ размер канава, върху които да създадете собствено произведение на изкуството. Често пъти дръжките на старите комплекти за хранене са с богати орнаменти, интересни извивки и форми. Може да ги боядисате, да ги изкривите или просто да ги подредите по начин, който изразява чувството ви за естетика, творчество и нестандартна визия.

 

 

Няма коментари: