Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Кои са най-популярните платформи за безплатен блог

 

Създаване на безплатен блог - трите най-популярни и надеждни платформи.

Wix.com, Wordpress com или Blogger - на коя платформа да се спрем?

Wix срещу WordPress не е лесно решение, особено ако започвате със създаването на уебсайтове. Последното нещо, което искате да направите, е да отделите много време и енергия за изграждане на уебсайт, след което да разберете, че трябва да го изградите отново отново, защото сте избрали грешния конструктор на уебсайтове.


Както Wix, така и WordPress са добри създатели на уебсайтове и разликите между Wix и WordPress са доста незначителни.


Всеки има свои собствени плюсове и минуси и е важно внимателно да ги анализирате, преди да изберете правилната платформа.

И двете платформи се характеризират с:


Гъвкавост

Лесно използване

Потребителска поддръжка

Текуща поддръжка

Сравнение на цените и текущи ангажименти

Заключение - Wix срещу WordPress


WordPress е платформа с отворен код, това означава, че техните кодове са отворени за всички, които могат да използват и модифицират. Всички програмисти / програмисти могат да използват WordPress, за да създават свои собствени теми или плъгини, които другите да изтеглят безплатно или да бъдат закупени срещу заплащане.


Това е точно една от основните причини, поради които общността на WordPress се е разширила до над 60 милиона уебсайта към 2012 г. (и наскоро захранваща около 23% от всички уебсайтове в интернет към 2015 г.). Тъй като все повече хора / фирми изграждат уебсайтове онлайн, WordPress се очаква да продължи да расте.


Анализи показватт, че има  44 000+ приставки за WordPress, които са изтеглени повече от 1,2 милиарда пъти - това ви показва колко обширна е общността на WordPress.

С други думи, Wordpress, поне според нас трябва да Ви бъде с приоритет пред Wix и Blogger.

Blogger е платформата на Google, но там нещата са по-различни. Липсват приставки, както и степентта на сложност е по-голяма, за да създадете блог, не просто блог, но качествен такъв.


Повече ценни ресурси, свързани с тематиката безплатен блог можете да прочетете тук и тук

Няма коментари: