SEO оптимизация

[seo][bleft]

Кои са най-популярните платформи за безплатен блог

 

Създаване на безплатен блог - трите най-популярни и надеждни платформи.

Wix.com, Wordpress com или Blogger - на коя платформа да се спрем?

Wix срещу WordPress не е лесно решение, особено ако започвате със създаването на уебсайтове. Последното нещо, което искате да направите, е да отделите много време и енергия за изграждане на уебсайт, след което да разберете, че трябва да го изградите отново отново, защото сте избрали грешния конструктор на уебсайтове.


Както Wix, така и WordPress са добри създатели на уебсайтове и разликите между Wix и WordPress са доста незначителни.


Всеки има свои собствени плюсове и минуси и е важно внимателно да ги анализирате, преди да изберете правилната платформа.

И двете платформи се характеризират с:


Гъвкавост

Лесно използване

Потребителска поддръжка

Текуща поддръжка

Сравнение на цените и текущи ангажименти

Заключение - Wix срещу WordPress


WordPress е платформа с отворен код, това означава, че техните кодове са отворени за всички, които могат да използват и модифицират. Всички програмисти / програмисти могат да използват WordPress, за да създават свои собствени теми или плъгини, които другите да изтеглят безплатно или да бъдат закупени срещу заплащане.


Това е точно една от основните причини, поради които общността на WordPress се е разширила до над 60 милиона уебсайта към 2012 г. (и наскоро захранваща около 23% от всички уебсайтове в интернет към 2015 г.). Тъй като все повече хора / фирми изграждат уебсайтове онлайн, WordPress се очаква да продължи да расте.


Анализи показватт, че има  44 000+ приставки за WordPress, които са изтеглени повече от 1,2 милиарда пъти - това ви показва колко обширна е общността на WordPress.

С други думи, Wordpress, поне според нас трябва да Ви бъде с приоритет пред Wix и Blogger.

Blogger е платформата на Google, но там нещата са по-различни. Липсват приставки, както и степентта на сложност е по-голяма, за да създадете блог, не просто блог, но качествен такъв.


Повече ценни ресурси, свързани с тематиката безплатен блог можете да прочетете тук и тук

Няма коментари: