Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Окончателното премахване на нежелано окосмяване и неговото ценно изражение

 


Премахването на излишното окосмяване е мечта и стремеж на много хора, които всекидневно се борят с прорасналите косми. Пълното им  и окончателно отстраняване е във възможностите на високо технологичните лазерни апарати. След средно 6 процедури поне 85% от нежеланите косми ще бъдат само лош спомен. При много голяма група хора този процент е над 90%.


Звучи обещаващо и е реалност. Тук обаче идва въпросът с цената на лазерните процедури и размерът на цялата инвестиция.


За екипа на лазерен център Satori предоставянето на услугата лазерна епилация на клиентите на студиото в София е въпрос, който изисква разбиране и внимание.


Промоционалните цени са жестът на добра воля  към клиента, който грижливо инвестира в своя външен вид. Информацията за  същността на ценообразуването при тази услуга е в помощ на тези, които искат да бъдат напълно наясно дали правилно влагат парите си.

 

Каква е цената на окончателната епилация за апаратурата?

 

За да се премахнат окончателно нежеланите косми е нужна апаратура от висок клас. Лазерен център Satori работи с най-добрата техника, която съществува на пазара днес - платформата Soprano Titanium. Инвестицията е висока, но целите, които си поставя центъра, я оправдават.


Апаратурата работи с максимално натоварване и по-продължително времетраене за всяка процедура поради естеството на работата, която върши. Това я амортизира по-бързо.


За да се постигне максимален ефект, терапиите започват с консултации с медицинските специалисти. За предложената качествена услуга себестойността на самата процедура се повишава.


Погледнато в дългосрочен план трябва да се замислим дали цената наистина е по-висока, без да включваме промоциите в тази сметка?


Сесиите, които са необходими за траен ефект, вече са установени и те са валидни при всеки стандартен случай. Дълготрайността на ефекта също е установена и общовалидна. За този дълъг период от време вложението ще се изплати напълно. Нещо повече, честото третиране на окосмяването с други средства може да се окаже на по-висока цена.


 Бонус е свободното от занимания с излишни косми време, което може да бъде посветено на по-приятни занимания. Ведрото настроение и самочувствие, което дава постоянно гладката и нежна кожа, също е удоволствие, за което може да бъдем благодарни на лазерната епилация.


Възможностите на метода включват и свеж вид на кожата, изгладена при лазерните процедури, премахнатите дребни несъвършенства по време на терапията и подобреното общо състояние и изглед на кожата, от което цялата визия се променя в положителна посока.


Инвестицията е сериозна и затова изборът на лазерна епилация е лично решение, което се взима от тези, за които собствената визия е приоритет.

 

 

               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Няма коментари: