SEO оптимизация

[seo][bleft]

Окончателното премахване на нежелано окосмяване и неговото ценно изражение

 


Премахването на излишното окосмяване е мечта и стремеж на много хора, които всекидневно се борят с прорасналите косми. Пълното им  и окончателно отстраняване е във възможностите на високо технологичните лазерни апарати. След средно 6 процедури поне 85% от нежеланите косми ще бъдат само лош спомен. При много голяма група хора този процент е над 90%.


Звучи обещаващо и е реалност. Тук обаче идва въпросът с цената на лазерните процедури и размерът на цялата инвестиция.


За екипа на лазерен център Satori предоставянето на услугата лазерна епилация на клиентите на студиото в София е въпрос, който изисква разбиране и внимание.


Промоционалните цени са жестът на добра воля  към клиента, който грижливо инвестира в своя външен вид. Информацията за  същността на ценообразуването при тази услуга е в помощ на тези, които искат да бъдат напълно наясно дали правилно влагат парите си.

 

Каква е цената на окончателната епилация за апаратурата?

 

За да се премахнат окончателно нежеланите косми е нужна апаратура от висок клас. Лазерен център Satori работи с най-добрата техника, която съществува на пазара днес - платформата Soprano Titanium. Инвестицията е висока, но целите, които си поставя центъра, я оправдават.


Апаратурата работи с максимално натоварване и по-продължително времетраене за всяка процедура поради естеството на работата, която върши. Това я амортизира по-бързо.


За да се постигне максимален ефект, терапиите започват с консултации с медицинските специалисти. За предложената качествена услуга себестойността на самата процедура се повишава.


Погледнато в дългосрочен план трябва да се замислим дали цената наистина е по-висока, без да включваме промоциите в тази сметка?


Сесиите, които са необходими за траен ефект, вече са установени и те са валидни при всеки стандартен случай. Дълготрайността на ефекта също е установена и общовалидна. За този дълъг период от време вложението ще се изплати напълно. Нещо повече, честото третиране на окосмяването с други средства може да се окаже на по-висока цена.


 Бонус е свободното от занимания с излишни косми време, което може да бъде посветено на по-приятни занимания. Ведрото настроение и самочувствие, което дава постоянно гладката и нежна кожа, също е удоволствие, за което може да бъдем благодарни на лазерната епилация.


Възможностите на метода включват и свеж вид на кожата, изгладена при лазерните процедури, премахнатите дребни несъвършенства по време на терапията и подобреното общо състояние и изглед на кожата, от което цялата визия се променя в положителна посока.


Инвестицията е сериозна и затова изборът на лазерна епилация е лично решение, което се взима от тези, за които собствената визия е приоритет.

 

 

               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Няма коментари: