Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Полезни съвети при търсене на работа в кризата
Не се ограничавайте в търсене на работа само в една област на дейност.

Ясно е, че някои области са ви по-познати и повече присърце от други, но по време на настоящата криза, човек не бива да е твърде капризен. Обичайният начин на живот едва започва да се подобрява, а някои области от икономиката ще си останат „замръзнали“ до определен момент. Например масови събития.


Ето защо ви съветваме да не се ограничавате в конкретна област на дейност, особено ако тя преминава през трудни времена. Огледайте се и за предложения в някои подобни области, свързани пряко или косвено с тази, към която сте се прицелили.


Не забравяйте също, че можете да се преквалифицирате за известно време и след като ситуацията се стабилизира, да се върнете се към любимата си работа. Основното е да разберете в кои области вашите компетенции могат да бъдат полезни и да се съсредоточите върху тях.


Бъдете готови да се хванете на работа дори и на някое по-отдалечено място.


Ако във вашия регион няма почти никаква работа, това не е изненадващо. В този случай препоръчваме отново да разширите границите на вашето търсене и да разгледате по-отблизо възможностите за кариера в друг град или дори да преминете към работа от разстояние или така наречената дистанционна работа, ако уменията ви го позволяват.


Разбира се, форматът дистанционна работа не е подходящ за всички. Ако обаче сте готови да промените сферата си на дейност, работата от разстояние започва да се превръща в един много реалистичен вариант.


Друга опция е да се преместите в голям град, където има много повече възможности за кариера и израстване, отколкото в малките населени места. Колкото и странно да звучи, пандемичната криза може да се окаже добър импулс да промените живота си към по-добро, да станете по-продуктивни и да успеете в кариерното си израстване.

 

Няма коментари: