Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Ефективността на SMS маркетингSMS Маркетинга е един от най-ефективните начини за реклама.  В момента, Amazon Sellers които се борят за добри feedbacks и повече клиенти използват иновативния продукт на ProTexting за SMS и MMS маркетинг изпозвайки machine learning алгоритми.... 

Всяка платена оферта, която не се превръща в продажба, "изяжда" парите ви. И най-добрият начин да спестите бюджета си е да конвертирате възможни клиенти към реални клиенти възможно най-бързо. Освен това ги направете постоянни.


За да направите това, трябва да поддържате постоянен контакт с публиката. И изпращането на SMS ще помогне за това.


В тази статия ще обясним защо, независимо от компанията, SMS маркетингът остава неразделна част от всяка комуникационна стратегия с клиентите.


Ефективността на SMS маркетинга в цифри

Според Vibes 80% от предприемачите използват този метод, за да поддържат връзка с клиентите.


И с основание. В крайна сметка, SMS има много по-голям шанс да бъде прочетен, отколкото имейл. Честотата на отваряне на мобилни съобщения, според Adobe Blogs, е 98%. В сравнение с 20% за имейли, това е космическа цифра. И те обикновено ги четат в първите 4 минути след доставката.


Такива високи нива се обясняват с факта, че:


Потребителите проверяват телефона си по-често от имейлите. Според проучване на разработчици на Android, обикновеният човек проверява телефона си на всеки 15 минути. А електронната поща, според проучване на компанията Advanis, е на всеки 2-3 часа.

SMS винаги издава звуков сигнал. В същото време известия за пристигането на писмо по електронната поща може да не дойдат.

SMS се показва дори на заключения екран. Потребителят може да чете и с интерес да отваря.


Като обобщение можем да кажем смело, че доверието в SMS маркетинга е високо и подобна инвестиция си струва.

Няма коментари: