Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Основни етапи при създаването на уеб сайтВажни етапи за създаването на нов сайт

Подробности и по-детайлно описани етапите можете да прочетете тук

1. Основни етапи

2. Уеб страница (Web page) или колекция от уеб страници, създадени на основата на езика HTML, съдържащи текст, анимация, звук, мултимедия. 

3. Проектирайте, преди да създадете. Обмислете посланието на сайта;Оформете основните теми като заглавия;Определете съдържанието на сайта и подгответевсички материали – текст, изображения,мултимедийни обекти;Съставете подробна блок-схема на структурата насайта;Помислете върху стила и дизайна на вашия сайт. 

4. Съдържанието е много важно

5. СЕО оптимизация 

6. UX и UI дизайн


Свързване на домейна и публикуване в обществеността (оформяне на сайта на сървъра).

Естествено, последните два етапа са преди цялостното SEO, но са много важни.

Сървърът е добре да бъде в страната, в която се намира и целевата аудитория, за да може сайтът да се отваря по-бързо. Естествено, това не е задължително правило, но е препоръчително.
Обобщение на статията

Чрез правилно изготвен план, то успехът няма къде да избяга. Просто трябва да знаете, че един сайт, самото му изграждане е една малка част от цялата картина, трябва си труд, енергия, аналитично мислене, съвети от експерти, ежедневна работа и много хъс.

Финалният съвет към Вас е: Ако сте решили да създавате сайт, правете го с любов и го обгрижвайте, сякаш е Ваш домашен любимец.

Няма коментари: