SEO оптимизация

[seo][bleft]

Основни етапи при създаването на уеб сайт



Важни етапи за създаването на нов сайт

Подробности и по-детайлно описани етапите можете да прочетете тук

1. Основни етапи

2. Уеб страница (Web page) или колекция от уеб страници, създадени на основата на езика HTML, съдържащи текст, анимация, звук, мултимедия. 

3. Проектирайте, преди да създадете. Обмислете посланието на сайта;Оформете основните теми като заглавия;Определете съдържанието на сайта и подгответевсички материали – текст, изображения,мултимедийни обекти;Съставете подробна блок-схема на структурата насайта;Помислете върху стила и дизайна на вашия сайт. 

4. Съдържанието е много важно

5. СЕО оптимизация 

6. UX и UI дизайн


Свързване на домейна и публикуване в обществеността (оформяне на сайта на сървъра).

Естествено, последните два етапа са преди цялостното SEO, но са много важни.

Сървърът е добре да бъде в страната, в която се намира и целевата аудитория, за да може сайтът да се отваря по-бързо. Естествено, това не е задължително правило, но е препоръчително.
Обобщение на статията

Чрез правилно изготвен план, то успехът няма къде да избяга. Просто трябва да знаете, че един сайт, самото му изграждане е една малка част от цялата картина, трябва си труд, енергия, аналитично мислене, съвети от експерти, ежедневна работа и много хъс.

Финалният съвет към Вас е: Ако сте решили да създавате сайт, правете го с любов и го обгрижвайте, сякаш е Ваш домашен любимец.

Няма коментари: