Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Фирма за SEO оптимизация на сайт

Как да откриете добра и надеждна фирма за SEO оптимизация на сайт?

SEO (Search Engine Optimization) е цялостна разработка и популяризиране на уебсайт, чиято цел е да достигне до първите позиции в резултатите от търсенето и да увеличи трафика. SEO оптимизацията на сайта се състои от : повишаване на значимостта, оптимизиране на структурата и съдържанието, подобряване на търговските фактори, код и изграждане на външни фактори. 

Поведенческите фактори, удобството на потребителите на интерфейсите и скоростта на зареждане на сайта са изключително важни за СЕО оптимизирането на даден сайт. С развитието и усложняването на алгоритмите на търсачките значението на горепосочените фактори непрекъснато се увеличава, което в крайна сметка прави резултатите от търсенето с по-високо качество за потребителите.

Какво виждаме в резултатите от търсенето SERP:


1 / Блок от контекстна реклама Google ADS. Рекламите се избират според заявките на потребителя и много приличат на естествените резултати от търсенето. Това обаче са платени реклами.


2 / Добавен блок от продуктови оферти от Google.


3 / Organic SERP - Резултати от търсенето на потребители и основен източник на трафик.


4 / Допълнителни опции за оптимизиране на фрагменти при търсене. 


5 / Добавеният блок с резултати от търсенето на изображения ви позволява да привлечете допълнителен трафик. Всички изображения в популяризирания интернет ресурс също трябва да бъдат оптимизирани.


6 / Регион за търсене. Регионалните фактори са важни за стимулиране на геозависими заявки.


Ако търсите надеждна компания, която знае как да класира Вашите проекти на първи позиции в Google, то е време да поискате оферта от тази компания: (кликнете върху изображението, което е представено по-долу)...

SEO оптимизация на сайт


Няма коментари: