Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Автокино на открито и в Благоевград

 

Миналата нощ жители и гости на Благоевград имаха възможността да се насладят на филма “Диви и щастливи”.

Съботната прожекция събра близо 200 коли на паркинга на “Кауфланд”, като всички присъстващи, любители на българското кино, имаха възможността да се запознаят и снимат с гост актьора, Александър Сано.

Днес ще бъде излъчването на филма “ПРИВЛИЧАНЕ”  Входът за прожекцията е абсолютно безплатен.

Програмата на ,,Автокино“ започва от 21.00 ч. на паркинга на магазин „Кауфланд“.
Отново специално участие ще вземe известният актьор Александър Сано.

Програмата можете да видите тук: https://blagoevgrad.eu/za-prvi-pt-v-blagoevgrad-avtokino-i-lyatno-kino-na-otkrito-ot-12-do-20-yuni.html


Няма коментари: