Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

SEO заглавия - как да направим така, че да се класират по-добре в Google

 

SEO заглавия за статии – как да ги структурирате

 

В настоящата статия ще Ви запознаем с няколко тънкости, които ще Ви помогнат да подобрите посещаемостта на сайта си, както и да подобрите параметърът Bounce Rate, който е изключително важен.

Първо, какво представлява Bounce Rate? Терминът е често бъркан с exit rate. Exit rate е процентът посетители, които са били активни в уеб сайта Ви и са излезли от него. Преди да изчезнат, те са прегледали няколко различни страници и под-страници. Bounce rate отчита какъв процент от потребителите са влезли в сайта Ви и са го затворили без да разгледат други страници, т.е. процентът, който е напуснал сайта, бивайки незаинтересован от Вашето съдържание.

 

 Как да създадете заглавие с възможност за кликване (за да не загубите читатели)?

Заглавни тагове

Списъкът  с таговете може да съдържа 5, 10 или повече елемента. Може да отделите много време за удължаване на списъка, но си заслужава. Читателите ще бъдат отегчени.

Пример за добро заглавие:15 начина за увеличаване на трафика на блог“

Как да пишем добре оптимизирани заглавия ...?

Всички се опитват да научат как да правят нещо. Как да станем богати, красиви или да развием успешен бизнес. Пишете заглавията така, че да можете да казвате същественото от самата статия, ценното, най-важното, естествено в този ред на мисли, се старайте да предоставяте и качествено съдържание.

Ако сайтът Ви е в  сектор Дигитален Маркетинг, добро заглавие би било:

„Как да събираме ретуити в социалната мрежа Twitter“, в което се крие ценна информация за това как да увеличи даден издател, собственик на канал в туитър последователите, или как да си развие туитър каналът.

Всички искат да печелят пари! Когато създавате съдържание, дайте им ниформация как да бъдат по-успешни. Пример:

 „5 начина да спечелите пари чрез Twitter“

Най-добрите и най-лошите

Пишете за положителните и отрицателните неща. Негативното, отрицателното се чете повече, колкото и да не Ви се вярва. Въпреки това, бъдете позитивни!

Пример: „30 неща, които не е необходимо да се споделят в социалните мрежи“

Факти, цифри, статистика.

Ако искате да получите читатели, тогава им предоставете факти, цифри, статистика, тъй като те ще ги заинтригуват.

Пример: „21 невероятни медийни факта от изминалата година“.

Прогнози и тенденции

Предсказването на бъдещите тенденции е любопитно.

Пример: „21 пазарни тенденции, които  не трябва да се пропускат“

 

В обобщение можем да заявим, че можете да варирате, да се заигравате с думички, но го правете така, че читателите да се впечатляват!

Източник: w-SEO.comНяма коментари: