SEO оптимизация

[seo][bleft]

Дизайн и печат на визики, брошури и бланки

Дизайн и печат на визитки, брошури и бланки


Създаване на качествени визитки, бланки, брошури 

Визитки

Визитките представляват най-често малко правоъгълно картонче. То рекламира дадена агенция или услуга, предлагана от частно лице. Върху визитката трябва да бъдат представени имената на човека, име на фирмата, телефон за връзка със същия човек или добавен втори за връзка със служител във фирмата, имейл, улицата, на която се  намира съответната сграда, както и градът, областта, служебен имел.

 

Този вид реклама е удобен за носене навсякъде и при нужда за връзка винаги да са под ръка. Събират цялата задължителна информация, която ние във фирма „Поликарт ООД“ можем да направим да изглежда представително и подредено.

Имаме възможността да предложим различни дизайни за визитки, както на лицевата страна, така и на гърба.

Можем да сложим ваше лого, ако желаете да добавите или искате да измислите.

Бланки

Бланката е лист хартия с предварително напечатан текст с въпроси, които събират информация от попълващият ги човек. Те могат да бъдат свързани за всяка една сфера и да изискват различна услуга.

·         заявление

·         молба

·         CV 

Бланките могат да бъдат създадени с различна структура – на редове, като поле.

Брошури

Брошурите могат да бъдат както от един лист, така и от множество листове. Те ни предоставят информация за това, какво предлага обектът, който те представляват. Това може да са брошури в хранителен магазин, технологичен магазин, както и да дават информация за услуги.

Информацията, която носят брошурите, е свързана главно с имената на продуктите и техните цени или намаления, наименованието на предлаганата услуга и нейната цена.

Дизайнът им може да бъде разнообразен, да съдържа привличащи надписи, лого, повече цветове.

 

„Поликарт ООД“ е фирма, в която предлагаме направата на тези продукти. Имате богат избор от материали, дизайн, цветове. Ние ще ви помогнем за създаването на професионален вид на желаната услуга на изгодна цена и гарантираме да я получите в срок.

 

Поликарт ООДPolycart LLC Bulgaria

тел. 0888 441007 – Продажби Костинброд

гр. Костинброд, ул. Славянска 46 - София oбласт

ел. поща: sales@polycart.info или sales@polycart-bg.com

тел: 0721 66145 офис Костинброд – 02 929 4951 – офис София

информация и продукти: www.polycart.info; поръчки и проследяване: www.polycart-bg.comСайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...

Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Няма коментари:

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.