SEO оптимизация

[seo][bleft]

Важно да знаем преди да закупим картина


Закупуването на картина е важна и скъпа инвестиция. Поради тази причина е добре да се поинтересуваме от някои неща. Например "Кой е художникът?" Винаги трябва да разчитате на два основни източника на информация – устен и писмен.

Устният източник на информация може да бъде самият художник или директният продавач на произведението - галерия, търговец, собственик на произведението, просто приятели или познати. Устната информация може да дойде и от други колекционери или просто от хора, които са добре запознати с творчеството на художника.

Що се отнася до писмената информация, тя трябва да се търси в сайта на самия художник или на галерията, която го представлява. Можете да търсите и в други интернет източници, в каталози на изложби, в автобиографията на художника, в рецензии, публикации, монографии, енциклопедии и речници. Най-често писмената информация се предоставя и от продавача или търговеца.

Във всеки случай ще трябва да прочетете за художника и да се вслушате в мненията на знаещи хора. Сравнявайки и съпоставяйки цялата събрана информация, можете да направите правилния избор и да си изградите собствено мнение за значимостта на художника, който ви интересува. Информацията, която трябва да съберете, трябва да съдържа следните факти:

* Дата на раждане и, в случай че художникът вече е мъртъв, дата на смъртта на художника.

* Където живее и работи художникът.

* Къде, кога и при кого е учил художникът.

* Организации, в които членува художникът.

* Галерии, музеи и други институции, в които художникът е излагал.

* Дипломи, награди, стипендии, награди, които художникът е получил.

* Публични, частни и корпоративни колекции, които съдържат творби на художника.

* Позиции, които художникът е заемал или заема (учител, учител, лектор, писател и др.).

* Публикации, в които се споменава името на художника, като книги, статии, каталози.

Целта на цялата тази информация е много проста - да се създаде правилно мнение за художника. Няма нищо общо с академичното изучаване на творчеството му. Просто трябва сами да разберете кой е художникът и какви са неговите или нейните постижения. Стойността на уменията за събиране на необходимата информация се увеличава с нарастването на цената на произведението на изкуството, което ви интересува. Казано по-просто, колкото по-скъпо е произведението, толкова по-уважаван, утвърден и утвърден трябва да бъде неговият автор.

 

Източник: https://kartinata.bg






Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Няма коментари: