SEO оптимизация

[seo][bleft]

10-те най-задавани въпроса за ламиниране на вежди



Всеки ден получаваме въпроси относно ламинирането на веждите, което не е изненада, тъй като това е най-популярното лечение в момента! Колко трае? Колко често можете да провеждате лечението? Можете ли да комбинирате повдигане на вежди и къна? Ние разглеждаме 10-те най-често задавани въпроса.

1. Можете ли да комбинирате ламиниране на вежди с къна?

Въпреки че двете процедури често се комбинират, ние всъщност не ги препоръчваме, тъй като принуждава космите на веждите да издържат доста и резултатът не винаги е най-добрият. Резултатът от обработката на веждите с къна е стегнати вежди, а повдигането на веждите е обратното с пухкави, изправени вежди; комбинирането на двете е твърде интензивно. Фокусът на ламинирането на веждите е върху космите, но ефектът се губи, ако използвате боя с къна и върху кожата и вече не виждате толкова голяма част от космите.

 

2. След коя стъпка нанасяте боя за вежди?

Процедурите за повдигане на вежди наистина поставят космите на веждите в центъра на сцената, така че боядисването им с нюанс по-тъмно може да бъде чудесен начин наистина да изпъкнете веждите. Нанесете традиционно оцветяване на вежди след Стъпка 2 от процедурата за ламиниране на вежди, като отстраните фиксиращия лосион. Забележка: тъй като космите се третират с лосионите, те са по-възприемчиви към боята и трябва да я оставите да престои само за кратко; максимум 5 минути са достатъчни!

 

3. Колко дълго издържат ламинираните вежди?

Изчетканият ефект от ламинирането на веждите продължава около 4 до 6 седмици, но не забравяйте да информирате клиентите си, че това не се случва от само себе си! За да се наслаждавате на повдигнатия ефект седмици наред, всяка сутрин веждите трябва да се сресват в желаната посока, така че дайте на клиента симакараи й покажете как най-добре да го използва!

 

4. Повдигнатият ефект продължава само около ден. Как е възможно?

Въпреки че ламинирането на вежди не винаги гарантира перфектно повдигнати вежди в продължение на седмици, ако веждите издържат само 1 ден, вероятно вашият клиент е сгрешил с последващата си грижа. Вашата клиентка може случайно да е измила лицето си с вода, да се е изпотила или да е спала върху веждите си, причинявайки увисване на повдигнатите косъмчета на веждите. Надежда обаче има! Продуктите от лечението пак ще имат ефект, но просто се нуждаят от помощ, така че я посъветвайте да изчетка веждите отново с четка за вежди и евентуално да използва сапун или гел за вежди.

 

Разбира се, възможно е лечението да не е извършено правилно (може би не сте оставили лосионите достатъчно дълго), този клиент да има много твърди вежди или космите да са твърде къси и да сочат надолу.

 

5. Можете ли да извършите ламиниране на вежди, ако клиентката е бременна?

Поради противопоказания не препоръчваме процедури за ламиниране на вежди по време на бременност и/или кърмене. Лечението може да бъде по-малко ефективно поради промяна на хормоните или кожата може да не реагира добре на лечението по време на бременност или кърмене. Помолете я да се върне след няколко седмици или месеци, за да я оставите да блесне!

 

6. Как премахвате лепилото от кожата?

Използвате лепило, за да залепите космите към кожата, но се уверете, че не използвате твърде много: едно движение на вежда е достатъчно! Можете да премахнете остатъка в последната стъпка с влажен памучен тампон или просто да го оставите върху кожата. Ако имате работа с по-тънки косми или косми, които вече са доста високо, можете също да оставите лепило. Прочетете повече за това как работи това в товаблог.

 

7. За какъв тип окосмяване на веждите не е подходящ Brow Lamination?

Ламинирането на вежди не е подходящо за изключително тънки или много къси вежди. Изборът е на клиента, но като професионалист е най-добре да дадете своя съвет и той често се оценява! Най-добре е да се опитате да попречите на клиента си да плати много пари за разочароващ резултат. Освен това е добре да знаете, че лечението е забранено за раздразнена кожа, като акне, екзема или изгорена от слънцето кожа около веждите.

8. Колко често можете да повтаряте процедурата за ламиниране на вежди?

Можете да повтаряте лечението на всеки 6 до 8 седмици. Ако правите това по-често, има голям шанс веждите на вашия клиент вече да не изглеждат смазващи веждите и да се увредят веждите, както и кожата около веждите.

 

9. Как се грижите за ламинираните вежди след третиране?

Посъветвайте клиентите си да осигурят на веждите си възможно най-добрата грижа след процедура за ламиниране на вежди, като третират веждите преди лягане с овлажнител или масло

Това масло съдържа съставки като арганово и рициново масло, което е точно това, което космите на веждите жадуват след лечение. Освен това, маслото стимулира растежа на косата, а това е точно това, от което имат нужда изресените вежди!

 

10. Могат ли клиентите да се гримират веднага след повдигане на веждите?

Съветваме ви да оставите веждите на мира през първите 24 часа. Без грим за вежди, без продукти за тен и без влага! Не нанасяйте никакъв грим за вежди след третирането и оставете продуктите за ламиниране на вежди да си свършат работата. След тези 24 часа тя е свободна да сложи веждите си с грим и може да почиства веждите си с увереност през нощта с препарат за премахване на грим.

Няма коментари: