SEO оптимизация

[seo][bleft]

Търсите ли добър стил и перфектна визия - ние сме насреща!

Ние сме убедени, че красотата е преди всичко увереност и се стреми да накараме всеки да изглежда и да се чувства невероятно. www.myankova.com Нашите клиенти са винаги добре дошли и посрещнати с усмивка. Ние не допускаме компромис с Вашите очаквания. Работим с най-добрите световно известни козметични марки. В www.myankova.com ще откриете своето място за козметични процедури, миглопластика, оформяне на вежди, фризьорски услуги. При нас всеки клиент ще получи специално внимание и съвет от висококвалифицирани експерти по красота.  Красотата ви отличава от тълпата, интелектът и остроумието създават репутация, но обаянието ви прави неотразими. Красотата на жената не е само в лицето. Истинската женска красота е съвкупност от цялата визия на жената. Красотата е грижата, която тя полага за себе си, страстта с която я показва. Всеки обича да получава комплименти ежедневно. Доверете ни се и ние ще оправдаем доверието Ви. За нашите клиенти, искаме най-доброто и се стремим ежедневно да Ви го предоставяме. Винаги ще Ви помогнем в избора на продукти и процедура с това, което е най-подходящо за Вас. Търсите ли добър стил и перфектна визия ние сме насреща!  Ние сме убедени, че красотата е преди всичко увереност и се стреми да накараме всеки да изглежда и да се чувства невероятно. Консумативи за миглопластика, микроблейдинг и ламиниране на мигли на конкурентни цени. Само при нас ще намерите уникално съотношение между цена и качество. Убедена си, че искаш да решиш проблема с късите мигли и всекидневната спирала, но какво предпочиташ - естествен и ненатрапчив чар на погледа или повече дълбочина и изразителност? Миглите ни са изработени от най-висококачествени синтетични влакна,които максимално доближават естествената визия.  Наситено черни, съвършен мат, копринено нежен допир и перфектни извивки. Лепилата ни се отличават с голяма издръжливост, модели подходящи за всякакви условия на работа. Пинсетите ни са прецизни,тествани от професионалисти. 

 


За мен

 

 I-во място - Estetik volume 2-3D- 3th International online championship "LOOKS FORMULA 2020"

II-ро място - Volume strong 4-6D - MASTER - Lash & Brow World Cup online 2021

III-то място - Volume soft 2-4D - MASTER - Lash & Brow World Cup online 2021

III-то място - Classic 1/1 - MASTER - Lash & Brow World Cup online 2021

Best work (награда на съдиите) - Classic 1/1 - MASTER - by Judge Aymara Rangel - Lash & Brow World Cup online 2021

 I-во място - Classic eyelashes- EXPERT - Lash Global Online Championship

 I-во място - 4-6D eyelashes- EXPERT - Lash Global Online Championship

 

Така нашумелите изкуствени мигли, на косъмчета, които се поставят върху нашите естествени в различна селекция от дължини, дебелини, извивки и цветове. Те се поставят с помощта на хипоалергенно лепило, за да не предизвиква раздразнения и инфекции на клепачите. Добре поставени, изкуствените мигли не пречат на процеса на възстановяване на естествените мигли. Визуално могат да се коригират паднали клепачи, отваря се погледа, премахва се умореният вид и винаги изглеждате добре.

 

В процеса на нашата работа добавяме много грижа, любов и индивидуален подход. Използвайки само модерна технология, ние гарантираме, че ще надминем вашите очаквания. За повече информация относно тази услуга или която и да е от другите услуги, свържете се с нас.

 

Няма коментари: