SEO оптимизация

[seo][bleft]

Как да започнете ремонт на апартамент



Как да започнете ремонт на апартамент? Това е първият въпрос, който възниква след придобиването на недвижим имот. И не е толкова важно, че сте закупили апартамент от предприемач или от частен собственик, в нова къща, или е недвижим имот от стара сграда. Много по-важно е как управлявате средствата, отпуснати за ремонт на апартамент в София. В крайна сметка можете да харчите пари разумно, но можете да бъдете разочаровани от резултата. 



Фирма за дизайн и ремонт в „Ем Строй Ремонти” ви приветства. Искаме да ви кажем какво е качествен ремонт и как да подходите към въпроса за работата от самото начало, за да не съжалявате, че сте избрали неопитна компания.

 

От къде да започнете ремонт в апартамент без довършителни работи

 

Всъщност е много важно за какъв апартамент говорим, трябва да анализирате състоянието му. Тоест от какъв етап ще започнат ремонтните дейности.



В София услугите на фирми, които извършват довършителни работи и ремонти, се използват както от собственици на жилищни имоти в нови къщи, така и от собственици на недвижими имоти от стари жилища. Но в историческата част на града, независимо дали става въпрос за Централния район, има доста такива къщи. 



Така че, ако ремонтът в нова сграда често включва изпълнение на работа от различни етапи, тогава ремонтът в стария фонд обикновено започва с демонтаж.

 

Какво е началото на ремонта в апартамента, ако това са нови сгради в София

 

Могат да бъдат закупени апартаменти с различна степен на завършеност, включително:

·         Без довършителни работи, когато е изпълнен само задължителният минимум. Това в повечето случаи е монтаж на дограма и входна врата, изграждане на комуникации вътре, но без окабеляване около помещенията.

·         С черно покритие. По правило в такива обекти вътрешните прегради са не само маркирани, но и вече направени. Направена е и хидроизолация на мокрите помещения. Другите видове работа се различават и зависят от разработчика. Например, някои изливат подовата замазка, други не.

·         Бяла кутия (бяла кутия) или апартамент с предварително завършено покритие. В този случай вече е направено грубо покритие и повърхностите са подравнени със строителните маяци. Остава само да завършите довършителните работи чрез полагане на довършителните покрития.

·         Апартамент с довършителни работи от строителя. В повечето случаи тази опция включва наличието на довършителни работи, водопроводни инсталации, первази, контакти, интериорни врати. Тоест вие всъщност трябва да купите мебели и да обзаведете апартамента.

С нито един от горните видове покрития няма да сте напълно доволни. В първия случай трябва да преминете през всички етапи и да направите декорацията в новата сграда по ваш вкус. При закупуване на имот на груб финиш може да се наложи промяна на разположението на преградите вътре в апартамента. 



Изборът на "бяла кутия" не изключва смущения по отношение на промяната на окабеляването на комуникациите около апартамента, например, ако трябва да направите допълнителни контакти или главен превключвател.

Във варианта с фино покритие първо ще трябва да извършите демонтажни работи и след това да извършите или козметичен ремонт, или основен ремонт. 



Изборът зависи от това какво точно не ви харесва. Ако само довършителни работи, тогава козметичният ремонт е напълно достатъчен.

 

Какво най-често мотивира собствениците на имоти да направят модерен ремонт в старо жилище

 

И така, откъде да започнете ремонта на стар апартамент? Една от причините се крие в самия въпрос, тоест собственикът на апартамент в историческата част на София иска ремонтът да бъде модерен. Но какво стои зад тази концепция? Нека поговорим за това по-подробно.

 

Какво е това, модерен ремонт на апартамент

 

Тази концепция включва няколко задължителни компонента:

·         Модерно оформление

Много къщи от стария фонд след основен ремонт, извършен през 90-те години, бяха "нарязани" на малки правоъгълни стаи, като вагони. Това е неудобно, непрактично и неактуално днес. Много по-удобните оформления включват много светлина и пространство при липса на ненужни прегради. Разбира се, трябва да разберете кои стени могат да бъдат "преместени" или разрушени и кои ще трябва да бъдат оставени. Опитните ремонтни компании в София са добре запознати с този въпрос. Например, специалистите на „Ем Строй Ремонти” обръщат специално внимание на подготвителния етап. Ето защо силно препоръчваме първо да разработите проект за интериорен дизайн , за да обмислите добре оформлението и едва след това да продължите с неговото изпълнение.

·         Използване на материали с модерни форми, цветове и текстури

Това се отнася за всички използвани материали, но в по-голямата си част все пак финишни покрития. Сигурно сте срещали интериори, в които линолеумът, формата на цокъла и тапетите сякаш ни пренасят в друга епоха. Те изобщо не се вписват в пространството, особено ако вече има монтирани модерни мебели. Такъв квартал е озадачаващ и такъв интериорен дизайн никога няма да изглежда хармонично. Съответно живеещите в такъв апартамент също ще почувстват, че тук определено е необходим добър ремонт за комфорт. Освен това отбелязваме, че съвременните довършителни материали също трябва да бъдат екологично чисти по състав.

·         Съвременно изпълнение

Говорим за факта, че дори скъпите и висококачествени материали могат да бъдат развалени, ако ремонтът се извърши неправилно. Например, преди се смяташе за абсолютно нормално да оставите комуникациите отворени в банята. Но днес, ако говорим за висококачествен ремонт на апартаменти, това е напълно неприемливо. 



Точно както в хола, поставете на показ закрепването на завеси или кабели с кабелни канали. Има много начини да скриете от любопитни очи всякакви крепежни елементи, инженерни мрежи и други точки от такъв план. Единственото нещо, което трябва да разберете е, че модерният ремонт в този случай се отнася до голяма интервенция. Започва с окабеляване на инженерни мрежи, включително преследване на стени за окабеляване. Освен това броят и местоположението на търговските обекти също трябва да бъдат обмислени предварително. Това е единственият начин да се мине без удължители, поставени из апартамента.

 

Могат да бъдат изброени и други причини за извършване на ремонт:

 

·         Старите комуникации изискват подмяна. В същото време те могат да бъдат не само немодерни, но и опасни.

·         Нямате достатъчно светлина, контакти, не харесвате жици и тръби, видими за окото и т.н. Всичко това се отнася до причините, които в крайна сметка са причината да се свържете с „Ем Строй Ремонти”, за да поръчате ремонт на апартаменти от старо строителство в София.

·         Възникна някакъв форсмажор, в резултат на който се наложи да се направи козметичен ремонт. Например вашите съседи ви наводниха. Това е доста рядко, но се случва.

 

Как да започнете ремонт на апартамент на етапи

 

Наистина се надяваме, че когато сте въвели заявката в полето за търсене: от къде да започнете ремонт на апартамент, не сте имали предвид инструкциите как да го направите сами. Ако е така, искаме да ви предупредим да не се намесвате. Освен ако, разбира се, не сте майстор финишър с опит. В противен случай е опасно да се извършват работи по водопроводната система или електричеството. 



Редовно възникват пожари поради лошо качество или неправилно извършена електрическа работа. Защо да рискувате живота си? Не е ли по-добре да се насладите на процеса и резултата, като поверите ремонта на апартамент в София на професионалисти?!

 

Нека се върнем към темата, изброявайки реда на действията на клиента на етапи:

 

1.    Бюджет за ремонти, обикновено с опитен интериорен дизайнер. Разходният план се формира въз основа на задачата, която трябва да се реши, и идеите, които искате да реализирате. Ако се планира голяма интервенция с преустройство, демонтаж и необходимост от ремонт на апартамент до ключ, тогава бюджетът трябва да е подходящ. Не забравяйте, че надценените опции водят до разочарование. Можете да бъдете измамени, като ви вземет авансово плащане, работата е свършена лошо и от некачествени материали. В резултат на това, след като сте похарчили време и пари, ще бъдете разочаровани. Цената за ремонт на апартамент в София от „Ем Строй Ремонти” започва от 500 лв на 1 м2. И, повярвайте ми, това е реалната цена на ремонта без измама и допълнителни такси!

2.    Избор на надеждна компания , чиито прегледи говорят сами за себе си. „Ем Строй Ремонти”, в допълнение към рецензиите, ви кани да проучите нашето портфолио или дори да отидете на екскурзия до някое от съществуващите съоръжения.

3.    Сключване на Договор за проектиране и ремонт на апартамент или къща в София или само за ремонт на апартамент в София , ако вече имате дизайнерски проект. „Ем Строй Ремонти” сключва договор при прозрачни, изгодни условия и за двете страни. Дори ще ви платим неустойка, ако пропуснем крайния срок.

4.    Поетапно заплащане за качествена работа, ако изберете нашата компания. Ние не вземаме авансово плащане за работата, ние извършваме всичко с помощта на висококвалифицирани и високоспециализирани специалисти, които работят на пълен работен ден. Ръководителят на работата е във връзка с вас 24/7, а счетоводният отдел изпраща седмичен отчет за изразходваните средства като част от прогнозата.

5.    Приемане на резултата, когато ремонтът на апартамента е завършен, подписване на документи за завършване на работата. След приключване на всички видове работи по договора започват нашите гаранционни задължения към Вас. Гаранцията за ремонт е до 5 години.

Ако имате въпроси или искате да получите компетентен съвет от специалист на „Ем Строй Ремонти”, просто се свържете с нас . Ще се радваме да ви разкажем повече за всички етапи на взаимодействие. Нашите опитни дизайнери с отличен вкус ще ви предложат варианти за модерен дизайн на апартаменти, а майсторите довършители ще изпълнят проекта с безупречно качество. Обадете се на телефон 0896221099

 



Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Няма коментари: