Последователи

Дигитален маркетинг

Ако сте стобственик на дигитална агенция, можете да участвате в сайта, публикувайки ПР статии! Подробности можете да научите на имейл office at w-seo.com

Интернет реклама

Едва ли има човек, който да не си дава сметка, че чрез ефективна онлайн реклама, може да подобри бизнесът си, продажбите си, да повиши броя клиенти. Ние, екипът на компанията предлагаме на Вашето внимание ценни съвети за това, как да го сторите, при това - безплатно. Четете всеки ден www.PRpuzel.com и поканете Вашите приятели в сайта!

SEO оптимизация на сайтове

SEO оптимизация на сайтове и по-добро класиране в Google и други търсещи машини. Ако търсите професионални SEO решения - то тогава W-SEO.com е Вашата компания, която ще изгради стратегия, с която да покорите върховите позиции!

Керамични плочки за стена и под в кухня и баняКато едно от най-важните полезни свойства на керамичните плочки е тяхната висока практичност. Те се отличават с висока устойчивост на влага, екологична съвместимост, издръжливост и лекота на използването. В същото време не бива да се забравя големия им декоративен потенциал.

Когато решите стените и подовете на някоя от стаите в апартамента да бъдат покрити с керамични плочки, по-добре е да изберете първо обзавеждането и мебелите, а след това плочките.

Първо решете какви ще бъдат всички останали интериорни елементи - мебели, санитарен фаянс, водопроводни елементи и други, тъй като плочките служат като отличен основен фон в стаята, където останалата част от интериора е вече налице.

Керамичните плочки кухня и баня са един от най-старите довършителни материали на земята. В наши дни, керамичните плочки са сред най-популярните видове довършителни материали. Плочките са подходящи за стени и подове на модерни бани, кухни, коридори, спални, холове и дори външни тераси. Помещенията, в които интензивно се използва вода дори вече рядко се срещат без тях.

Първото споменаване на плочките става през III-ти век пр. Хр., където плочките се използват за украсяване на дворците и храмовете под формата на сложна мозайка. В древността те се смятат за признак на благородство и аристократизъм.

Международните модни тенденции в наши дни издигат в култ инсталирането на декоративна арт мозайка. Разбира се, мозайката, изработена от естествени материали, ще бъде доста скъпа, така че е по-добре да се даде предпочитание на по-алтернативните и модерни версии като такива от керамика или стъкло. Модерното използване на мозайка от такива материали носи радост на обикновените хора, като се инсталира на всякакви места – на стени, подове, областта около мивката, ваната или душа, первази, стенни пана, декоративни панели или цялостни решения.

Използването на мозайка в интериора на апартамента не само ще направи интересен декора, но и ще задоволи много практични цели, така че това е траен, стилен и хигиеничен избор.


Няма коментари: