SEO оптимизация

[seo][bleft]

Какво е богатство - концепция и формулиране




Не са много хората, които могат да дадат ясен отговор на този въпрос и ако не знаете какво точно искате да постигнете, едва ли някога ще го постигнете.

От всички определения за богатство, най-точното, може би, принадлежи на американския милионер Робърт Кийосаки.

Той определя богатството като времето, което човек може да си позволи да не работи, като същевременно поддържа обичайния комфортен стандарт на живот.

Кой би си помислил, нали? Но е много логично да се измерва богатството чрез този интервал от време, а не по размера на средствата, защото всеки човек се нуждае от определена сума, за да определи стандарта си на живот като комфортен.

Всъщност богат човек е този, който притежава активи, които носят достатъчен пасивен доход, т.е. независим от трудовите усилия.

 

Задайте си няколко въпроса:

·         Защо някои хора успяват да изкарат много пари и да забогатеят, а други не?

·         Защо някой е принуден да работи по цял ден, но получава стотинки, а някой прави това, което обича по няколко часа на ден, има време за активна почивка, и получава приличен доход?

·         Защо някой е късметлия във финансовата сфера, а друг живее от една заплата до друга, а дори и на кредит?

Може би все още считате тези въпроси за реторични, но много неща ще се променят.

 

Мислете като богат човек и се изразявайте като богатите хора

Ако мислите като беден човек, няма да можете да задържите парите, дори и изведнъж да влязат в ръцете ви.

 

Ако мислите като средната класа, вечната ви цел ще бъде да си намерите работа, а най-смелата ви цел, ще е да повишите заплатата си. В напреднала възраст ще останете зависими от социалните услуги.

Ако е наистина важно за вас постоянно да изграждате богатството си, започнете да обръщате повече внимание на мислите и думите си. Отървете се от мисли и фрази, характерни за бедните ("дайте ми отстъпка", "искам да купя възможно най-евтините") и започнете да мислите като богатите.

 

Изказвания на Робърт Кьосаки

Ето само някои от мислите и фразите, които могат да бъдат чути от заможни, успели хора (списъкът е взет от Робърт Kьосаки):


·        -  мога да създавам бизнеси;

·        -  финансова свобода;

·         - парите ми работят за мен;

·         - натрупване на капитал;

·        - привличам парични потоци;

·         - излишни пари;

·        -  наоколо има огромен брой възможности;

·         - парите ми са в постоянен поток;

·        -  контролирам финансите;

·        -  парите лежат под краката ми;

·         - правя печеливши инвестиции;

·         - парите ми се връщат бързо.

 

Препрограмирайте се

Няма значение дали в момента имате прилична сума пари. Мислете върху тези мисли постоянно, дори и да няма причина. Навикът да мислите по този начин постепенно ще преобрази вас и реалността около вас.

Научете се да реагирате по различен начин на познатия. Ако по-рано сте отвръщали поглед от скъпа чуждестранна кола с негативизъм, мърморейки, че не бихте могли да си позволите такава кола, сега я погледнете и кажете: "Това е, което ми трябва. Как бих могъл да си позволя такава кола?" Това важи за всяко луксозно нещо, което виждате.

Но не в това е въпросът. Най-важното е да намерите финансови идеи, които наистина ще накарат парите да работят за вас. Ако по-рано сте работили, а парите ви са бездействали, сега всичко трябва да е обратното.

Ако някои негативни нагласи често се връщат към вас, запишете ги на лист и работете върху тях. Затворете очи и си представете отрицателно отношение на психическия екран под формата на надпис. Сега там умствено изтрийте тази формула с гумичка и запишете нова, положителна, която да я замени. Вложете цялата сила на положителните си емоции в нея.

За да препрограмирате напълно отрицателните нагласи в положителни, подсъзнателният ви ум ще се нуждае от около месец. Правете това упражнение всеки ден.

Източник: https://i-bankomat.com 






Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Няма коментари:

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.