SEO оптимизация

[seo][bleft]

Гафове с дължина на горно облекло и как да ги поправим за да изглеждаме добре




Много важно е да поговорим за основните приципи как да изглеждам е стилно и добре, за цветовите нюанси, за дължината на горното облекло, а също така как да откриваме лесно кои модели не си струва да се купуват.

Изпъкнал долен слой

  Късото яке не е най-практичният вариант за зимата: то  затопля само над кръста и изобщо не предпазва гърба от простуди. Някои момичета обаче са намерили решение как да носят късо яке - просто трябва да облечете по-дълга блуза под него. Дрехите, стърчащи изпод изрязано яке, визуално изрязват фигурата, правят торса удължен, а краката къси. Ако не искате да изглеждате непропорционално, съчетайте този тип модел с дънки и висок панталон и се уверете, че долният слой не стърчи изпод него.

Дължината на полата и дължината на горното облекло са еднакви

  Любителите на къси поли трябва да помнят едно просто правило: връхните дамски дрехи не трябва да завършват на едно ниво с подгъва - тази комбинация ще изглежда така, сякаш сте напълно гола под якето ви. Единствената възможност е да носите връхната си дреха разкопчана.

Якето достига до линията на ханша

  Опасната дължина на якето е до линията на ханша. Визуално подчертава обема в долната част на тялото, което прави фигурата да изглежда по-голяма. Освен това тази дължина отдавна не е актуална. Ако искате да изглеждате модерно и привлекателно, изберете модели, които завършват в средата на дланта на протегнатата ви ръка или по-надолу.

Голяма разлика между дължината на горното облекло и дължината на полата

   Изобилието от хоризонтални граници във вида ви визуално съкращава височината и прави фигурата по-широка, поради което стилистите съветват да внимавате с наслояването и да се опитате да изградите облекло по такъв начин, че да се получи плътна линия. И тук най-важното е да се определи правилно дължината на горното облекло. Ако стилът ви се основава на мини пола, тогава горното облекло трябва да бъде или по-ниско, или по-високо, но максимум 10-20 см. В противен случай границата между полата и горното облекло ще разрязва тялото ви хоризонтално, правейки фигурата ви непропорционална.

 

 









Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Няма коментари: