SEO оптимизация

[seo][bleft]

Технически съпорт и SEO оптимизация


Технически съпорт и SEO оптимизация

Задачата на техническата поддръжка е да приведе сайта в  добър вид, както за потребителите, така и за търсачките

Областта на отговорност на техническата поддръжка включва и оптимизация на сайта, а именно решаване на проблеми, свързани с увеличаване на скоростта на зареждане на страницата. Ако страницата на сайта отнема повече от 3 секунди, за да се зареди, тогава около половината от потребителите напускат сайта. Техническата поддръжка оптимизира размера и теглото на изображенията, скриптовете и др.



Проверява за повредени връзки, повредени страници, изображения и видеоклипове, които не се отварят. Логичният въпрос е защо това не е направено на етапа на доставка на сайта? Отговор: „Свежият“ сайт винаги е по-бърз. По-малко съдържание, минимален трафик, може би дори все още не са зададени показатели, което означава, че показателите ще бъдат по-високи. Разбира се, тази задача може да бъде предвидена и включена в оценката за развитие, но колко често правите това?

В някои случаи се оказва, че наетият или собствен сървър на клиента не може да се справи с натоварването. Клиентът ще бъде помолен да премине към по-производителна машина. От Висео  отбелязваме, че ако сайтът падне за дълго време, тогава SEO страда, а търсачките понижават бавните и дори по-неактивните сайтове в резултатите от търсенето.

Статията продължава тук:

https://w-seo.com/poddruzhka-na-saitove.html


Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Може би ще Ви бъде интересна и тази статия:  Какво е сео оптимизация?
А ако желаете да увеличите познанията си в областта на търсещите машини, то тогава прочетете и тази: как се прави seo оптимизация.





Няма коментари: