SEO оптимизация

[seo][bleft]

Отслабване: слим чай и слим кафе за идеално тегло

Ако и вие сте шокирани от новите си килограми и от това колко тихо са се прокраднали върху вас, вие сте на същия път с нас.

Изглежда, как една изядена бисквитка или едно малко парче торта може да повлияе на вашата стройна фигура? Е, какво общо има сладоледът, докато гледате сериал? А пуканките в сладък карамел са просто вкусни и не вредят изобщо...

Ние силно препоръчваме: спрете сега, спрете да се наяждате с висококалорични лакомства и измийте всичко със сладък чай за отслабване! По-добре преминете на страната на здравословните напитки с префикса „тънък“!

Компанията TianDe произведе два вкусни и здравословни продукта, които ще ви помогнат да поддържате теглото си под норма.

Slim tea разчупва стереотипа „здравословно означава безвкусен“: великолепният плодов вкус и аромат на напитката ще улесни процеса на отслабване, укротяване на апетита и намаляване на желанието за сладко. Чаят не води до пристрастяване и може да се консумира непрекъснато без вреда за здравето.

Slim tea ви помага да поддържате диета без вреда за вашето здраве: той не премахва витамините и минералите, а напротив, насища тялото с тях поради богатия си състав. Съдържа плодовете на нони, шипки, берберис и царевична коприна, които ще помогнат за избягване на недостиг на витамини, причинен от диетични ограничения, и ще добавят сила по време на диетата.

Друго предимство на тънкия чай: помага за естествено отслабване, не причинява дискомфорт след консумация, тъй като няма диуретичен или слабителен ефект.

Напитката Slim Coffee е комбинация от полезни съставки, които помагат на тялото да подобри храносмилането, да регулира метаболитните процеси и да се отърве от излишните килограми. Естественият състав на напитката ще ви помогне нежно и ефективно да се справите с проблема, без да навредите на тялото. За да получите видими резултати, не забравяйте да коригирате диетата си и не изключвайте спортните тренировки.

Основата на напитката е прах от цикория. Това растение се използва повече от сто години като естествен и най-важното - здравословен заместител на кафето. Поради липсата на кофеин и сладникавия вкус е идеален за хора с наднормено тегло, диабет и дори бременни жени. Цикорията има общоукрепващо действие, отлично повишава имунитета, има благоприятен ефект върху стомашно-чревния тракт, кръвоносната и нервната система.

Цикорията е естествен източник на инулин, чието съдържание достига 60%.

В допълнение към факта, че инулинът се съдържа в цикорията, той е включен допълнително в слим кафе.

Екстрактът от кедрови ядки придава на напитката невероятен вкус и аромат . Съдържа много аминокиселини, витамини, висококачествени протеини, въглехидрати, макро-, микроелементи и други полезни вещества.

„Slim кафе“ съдържа цял комплекс от естествени компоненти за изгаряне на мазнини.

L-карнитин L-тартарат е средство за изгаряне на мазнини, което транспортира мастни киселини в клетките, където те след това се изгарят и произвеждат енергия. Помага за увеличаване на издръжливостта, намаляване на умората и активиране на метаболизма на мазнините.

Екстракт от царевична коприна – намалява желанието за сладко и има благоприятен ефект върху състоянието на жлъчните пътища.

Екстрактът от портокал е източник на естествен изгарящ мазнини синефрин (10%).

Синефринът е алкалоид със структура и свойства, подобни на адреналина. Има изгаряне на мазнини, термогенно, стимулиращо и липолитично действие. Той перфектно разгражда мастните киселини, потиска апетита и ускорява метаболизма.

 

Екстрактът от джинджифил е имуномодулатор, подобрява метаболизма и храносмилането.

Канела – насърчава храносмилането, повишава чувствителността на мастните клетки към инсулин.

Кардамон – подобрява храносмилането, поддържа положителните емоции.

Хром пиколинат – осигурява правилното усвояване на въглехидратите – ключът към липсата на излишни мазнини.

 

Отслабнете с вкус и полза с продуктите на TianDe!

Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Няма коментари: